Kültéri ping pong asztal SPONETA S5-72e | Ping - pong asztalitenisz | Inlea.hu - a játék webáruház

Kültéri ping pong asztal SPONETA S5-72e

Az asztalitenisz egy izgalmas sport és szórakoztató időtöltés. Az asztalitenisz számos jótékony hatással rendelkezik, fizikai, mentális és lelki értelemben egyaránt; ráadásul az egész család játszhatja. A pingpong összetett fizikai aktivitás, amely javítja többek közt a rugalmasságot, az erőt, ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: Sponeta
Cikkszám: SPO-S5-72e


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

Az asztalitenisz egy izgalmas sport és szórakoztató időtöltés. Az asztalitenisz számos jótékony hatással rendelkezik, fizikai, mentális és lelki értelemben egyaránt; ráadásul az egész család játszhatja. A pingpong összetett fizikai aktivitás, amely javítja többek közt a rugalmasságot, az erőt, a gyorsaságot, az állóképességet és a vérkeringést. 

Ez a ping-pong asztal kültéri használatra is ajánlott, mivel ellenáll az UV sugaraknak, de akát beltéri használatra is alkalmas. Az alváz 50 x 30 mm vastagságú. Az asztal két különálló részből áll, mely tárolásnál megkönnyíti dolgunkat az asztal összecsukásánál. Ha az asztal egyik felét felcsukjuk a játékosnak lehetősége van egyedül is játszani. Az asztallal való manipulációt megkönnyíti 4 kerék is, melyek átmérője 125 mm. A hálót nagyon könnyen rögzíthetjük az asztalon levő hálótartók segítségével. Az asztal fel van szerelve tárolóval ahová a játék befejeztével elrakhatja az ütőket és a labdákat. Minőségét a német gyártók garantálják.


Jellemzői:

- német gyártmány

- beltéri használatra ajánlott

- egyik fele felcsukható, így egyedül is játszahtó

- 4 kerék segítségével könnyen mozgatható


A szállítási időtartam eltérhet a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető.

 

 Termék paraméterei

Méretei: 274 x 152 x 76 cm

Összecsukott asztal méretei: 153 x  70 x 155 cm

Asztal vastagsága: 19 mm

Súlya: 74 kg

Csomag súlya: 77 kg

Csomag méretei: 162 x 144 x 13 cm


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek