Sátor

Sátor

A sátoros nyaralások újra népszerűek, tehát a látszat ellenére sátorozni jó! Mert minden kényelmetlenség és macera dacára számos előnnyel bír az időtöltésnek ez a látszólag idejétmúlt, mégis örökzöld formája. A sátorozás egyedi, felejthetetlen és nagyon romantikus dolog! Egy jól sikerült táborozás életre szóló élmény lehet mindenkinek.Túrázás közben abszolút kötetlenséget biztosít, hiszen nem vagyunk szállásokhoz kötve! A zajos hétköznapok után pihentető az erdei csend. Ha az ember mégis inkább a nyüzsgést választja, magával viheti a legnagyobb fesztiválokra! Kicsiknek és nagyoknak, pihenéshez, horgászathoz vagy szórakozáshoz egyaránt ajánlott.

Multifunkciós sátor - öltözőkabin 110x190 cm BESTWAY 68002 Legyen szó kempingezésről, túrázásról, fesztiválokról vagy tengerpartról, a..

15 500 Ft

Strandsátor BESTWAY 68107 Beach Quick 2 - Pop Up A BESTWAY Beach Quick 2 - Pop Up egy komfortos strandsátor, mely kellemes árnyékot,  ..

15 990 Ft

Strandsátor BESTWAY RAMBLE X2 68001 A BESTWAY RAMBLE X2 egy komfortos strandsátor, mely kellemes árnyékot,  és védel..

8 990 Ft

Strandsátor Linder Exclusiv Beach sátor SM01 Orange - Narancssárga Szeretnél a legnagyobb melegben is árnyékot, ha strandra mész vagy kiülnél az udvarra ,akkor vidd ma..

4 770 Ft

Strandsátor Linder Exclusiv Beach sátor SM01 Pink - Rózsaszín Szeretnél a legnagyobb melegben is árnyékot, ha strandra mész vagy kiülnél az udvarra ,akkor vidd ma..

4 770 Ft

Strandsátor Linder Exclusiv Beach sátor SM01 Red - Piros Szeretnél a legnagyobb melegben is árnyékot, ha strandra mész vagy kiülnél az udvarra ,akkor vidd ma..

4 770 Ft

Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)