Kerti fa pergola, rózsafuttató 130x52x221 cm LANITPLAST S7011 | Pergolák | Inlea.hu - a játék webáruház

Kerti fa pergola, rózsafuttató 130x52x221 cm LANITPLAST S7011

Szép időben nincs is annál kellemesebb, mint hogy egy kis időt töltsön a saját kezüleg berendezett udvarán. Mi lehet annál jobb,minthogy szabadidejét egy csésze tea elfogyasztásával vagy egy jó könyv olvasásával töltheti? Ha ön is igy gondolja, akkor ez a kerti fa növényfuttató elengedhetetlen. Exkluzív fa ... Teljes leírás
99 090 Ft
Utolsó 2 darab raktáron
Várható szállítás május 28.
Gyártó: LanitPlast
Cikkszám: LG2406


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

Szép időben nincs is annál kellemesebb, mint hogy egy kis időt töltsön a saját kezüleg berendezett udvarán. Mi lehet annál jobb,minthogy szabadidejét egy csésze tea elfogyasztásával vagy egy jó könyv olvasásával töltheti? Ha ön is igy gondolja, akkor ez a kerti fa növényfuttató elengedhetetlen. Exkluzív fa rózsalugas elegáns dizájnnal, mely beilleszkedik minden kertbe és magára vonzza figyelmét. Elhelyezheti a bejáratnál, kert, terasz és nyári lak bejáratánál. Használhatja a kert térbeli elkülönítésére. Ideális futónövények részére.

Ez a pergola impregnált fenyőfából készül, rendkívül vastag, 4,5 cm. Összeszerelés előtt a részeket kívülről és belülről mélyhatású alapozóval (megelőzés elleni védelem a penész ellen) kell kezelni. A végső bevonathoz használjon időjárásnak ellenálló anyagot, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A lazurnak egyszerre kell víztaszítónak, fényállónak és nedvességállónak lennie. Győződjön meg arról, hogy a festéknek van-e elegendő szín pigmentje, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon lakkot! Kérjen tanácsot egy festékkereskedőtől a természetes tűlevelű fa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó munkamenetét. Vigyen fel egy másik réteget a tökéletes szárítás és szellőzés után. Az alapos favédelem alapvetően befolyásolja a termék élettartamát.


Jellemzői:

- lapraszerelt állapotban szállítjuk, könnyen összeszerelhető

- természetes fa design

- a fát a penész ellenimpregnálással kezeljük

- profil vastagsága 4,5 cm


A szállítási időtartam eltérhet a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető. 

 Termék paraméterei

Beépített terület: 0,68 m2
Hossz (külső): 0,52 m
Szélesség (külső): 1,30 m
Magasság (külső): 2,21 m
Építőanyag: fa 45 mm
Súly: 20 kg

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek