Felfújható vízi játszótér Bestway Dodge&Drench H2O GO! 53383 | Felfújható játszóterek | Inlea.hu - a játék webáruház

Felfújható vízi játszótér Bestway Dodge&Drench H2O GO! 53383

Változtassa át a hátsó udvarát egy vízi mókaparkká ezzel a Bestway 53383 vízi játszótérrel. Ez a színes és egyedi megjelenésű, felfújható játszótér strapabíró poliészter anyagokból készült. Könnyedén és gyorsan felállítható. A játszóterhez egy vizet permetező labda is jár, amely önfeledt ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: BESTWAY
Cikkszám: RA-53383


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

Változtassa át a hátsó udvarát egy vízi mókaparkká ezzel a Bestway 53383 vízi játszótérrel. Ez a színes és egyedi megjelenésű, felfújható játszótér strapabíró poliészter anyagokból készült. Könnyedén és gyorsan felállítható. A játszóterhez egy vizet permetező labda is jár, amely önfeledt szórakozást grantál. A vízi játszótér egyes részeit háló fedi, így gyerekei a legnagyobb biztonságban játszhatnak. Figyelem: Győződjön meg arról, hogy a medencét felnőttek állandó felügyelete mellett használják. Soha ne hagyjon gyermeket felügyelet nélkül.

Szinte minden kertben használható és rendkívül egyszerű felfújni, valamint leereszteni. Amikor nincs használatban könnyedén összehajtható és így könnyen szállítható vagy helytakarékosan tárolható. Ez a fantasztikus vízi játszótár hosszú órákig tartó szórakozást jelent az egész családnak.


Jellemzői:

- kiváló szórakozást nyújt a kicsiknek

- táska a játszótér tárolásához

- kizárólag kültéri használatra

 Termék paraméterei

Méretei: 450x450x268 cm

Súlya: 28,2 kg


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek