Kosárlabda palánk SPARTAN 90x60 cm | Kosárlabda | Inlea.hu - a játék webáruház

Kosárlabda palánk SPARTAN 90x60 cm

Izgalmas kosármeccseket játszhattok le ezzel a falra szerelhető kosárlabda palánkkal. A kosárnak köszönhetően a gyerekek anélkül is kosárlabdázhatnak, hogy el kellene menniük valamelyik sportpályára. A kosárlabdázás kíváló sportolási lehetőség.A palánk úgynevezett szendvics technológiával készült merev műanyagból lett gyártva, ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: Spartan
Cikkszám: S1180


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

Izgalmas kosármeccseket játszhattok le ezzel a falra szerelhető kosárlabda palánkkal. A kosárnak köszönhetően a gyerekek anélkül is kosárlabdázhatnak, hogy el kellene menniük valamelyik sportpályára. A kosárlabdázás kíváló sportolási lehetőség.

A palánk úgynevezett szendvics technológiával készült merev műanyagból lett gyártva, melynek vastagsága 30 mm. A palánkra 45 cm-es átmérőjű acélból készült kosárgyűrű van rögzítve, mely porfestékkel van kezelve. Háló kíváló minőségű anyagból készült, mely ellenáll az időjárás viszonttagságainak. Ez a kosár a fiatal és felnőtt játékosok számára is alkalmas, illetve beltéren és kültéren egyaránt használható. A kosárlbada meccseihez könnyű súlyú  (200-550 gramm) labda javasolt. Tetszőleges falra felszerelhető.


Jellemzői:

- tetszőleges falra felszerelhető

- kosárgyűrű acélból készült

- beltéren és kültéren is használható

 Termék paraméterei

Méretek: 60 x 90 x 3 cm

Gyűrű: 7" (45 cm)

Csomagolás mérete:  92,5 x 62,5 x 15 cm

Súly: 3,50 kg

Gyártó: Spartan


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek