Vizes horgász játék zöld Inlea4Fun Duck Fishing Games | Inlea.hu - a játék webáruház
Kedves Vásárlónk!
Tájékoztatni szeretnénk Önt, hogy az kertaktiv.hu webáruház működtetését 2024. február 20-tól átveszi egy már több országban is jól működő és webshopokat üzemeltető AGA 24 s.r.o. vállalat.
Ez idő alatt előfordulhatnak működési avagy technikai fennakadások, rendelés teljesítési késedelmek. Igyekszünk az átállást gyorsan és gördülékenyen végrehajtani. Kérjük a szíves türelmüket és megértésüket.

Inlea webáruház

Vizes horgász játék zöld Inlea4Fun Duck Fishing Games

A vizes horgász játékkal gyermekei bárhol el tudnak játszani, akár a lakásban, akár a kertben. Ebben a játákban azonban nem halra fognak vadászni a gyermekek, hanem kacsákra. A horgász játék közepén egy kisebb motor van, ami keringeti a vizet, így úszni kezdenek a kacsák. A ... Teljes leírás
7 390 Ft
Jelenleg raktáron
Várható szállítás február 22.
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: T02837


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

A vizes horgász játékkal gyermekei bárhol el tudnak játszani, akár a lakásban, akár a kertben. Ebben a játákban azonban nem halra fognak vadászni a gyermekek, hanem kacsákra. A horgász játék közepén egy kisebb motor van, ami keringeti vizet, így úszni kezdenek a kacsák. A játék vízzel való feltöltése után kezdődhet a nagy horgászat. A vízben úszó kacsákat a horgászbot segítségével lehet kifogni. 

Egyedül is játszhat vele, de ha van egy társ, akor  versenyezhetnek is, hogy ki horgássza ki a legtöbb kacsát! Fiúklányok egyaránt remekül elszórakoznak a kacsák kifogásával. A motor működtetéséhez 3 db C LR14 elem szükséges, amit a csomagolás nem tartalmaz. Ideális ajándék bármilyen alkalomra.


Jellemzői:

- 1-2 gyermek számára ajánlott

- közepén lévő kissebb motor keringeti a vizet

- 2 horgászbotot és 6 kacsát tartalmaz

- kültéren és beltéren is használható

- ideális ajándék bármilyen alkalomra

 Termék paraméterei

Ajánlott korosztály: 3+

Kinek ajánljuk: fiúknak, lányoknak

Anyaga: műanyag

Mérete: 37 x 37 x 22 cm

Csomagolási mérete: 38,5 x 38,5 x 10 cm


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek