Férfi korcsolya
Kedves Vásárlónk!

Tájékoztatni szeretnénk Önt, hogy az Kertaktiv.hu webáruház 2024. március 1-től egyesül egy már több országban is jól működő és webshopokat üzemeltető vállalattal, mellyel tovább szeretnénk növelni a vásárlói élményt és tökéletesíteni szeretnénk szolgáltatásainkat.

Amire mindenképpen számíthatnak:
Ingyenes szállítási akciók, kedvezményes szállítás, napi termék akciók, szélesebb áru portfólió, óriási raktárkészlet.

Az egyesülés során igyekszünk minimalizálni a fennakadásokat és gördülékenyen végrehajtani a feladatokat, de rendelés teljesítési késedelmek még előfordulhatnak.
Minden beérkezett rendelést fogadunk, és a lehető legrövidebb időn belül ki is küldjük azt.
Kérjük a szíves türelmüket és megértésüket.

Kertaktiv webáruház

Férfi korcsolya

A jégkorcsolyázás kedvelt téli sportok egyike. A korcsolyázás az egyik legösszetettebb mozgásforma. Képes jól átmozgatni a testet - főleg a láb és a fenék izmait, ízületeit dolgoztatja meg. A friss téli levegőn végzett siklások, pörgések és forgások adnak egy pozitív löketet a vérkeringésnek, szívrendszernek és a légzőszervek működésének. A korcsolyázás sokkal kevésbé terheli meg az ízületeket, mint más sportok, mint például a futás. Nosza! Válassz te is egyet a korcsolyáink közül és jégre fel!

Kétélű gyerek korcsolya SPARTAN 24-31 - Piros A Spartan kétélű gyerek korcsolya a legkissebb gyerekeknek lett tervezve.  A korcsoly..

6 190 Ft

Paddleboard SUP deszka BESTWAY 65347 AquaGlider 320x79x12 cm Állj fel és evezz! Ezt jelenti a SUP, azaz Stand Up Paddle. Ez az új vízi s..

116 190 Ft

Állítható görkorcsolya, jégkorcsolya 4az1-ben NILS EXTREME NH10905 méret 39-42 - Menta Élvezd a teljes szabadságot! Ismerd meg a korcsolyázás lenyűgöző világát!A görkorcsol..

19 890 Ft

Gyerek korcsolya kétélű TEMPISH Feez - kék A TEMPISH Feez kétélű gyerek korcsolya a legkissebb gyerekeknek lett t..

12 590 Ft

Állítható görkorcsolya, jégkorcsolya 2az1-ben NH11912 A méret 39-42 - Fekete/kék Élvezd a teljes szabadságot! Ismerd meg a korcsolyázás lenyűgöző világát!A görkorcsolya ma..

22 590 Ft


Az Ön kosara üres!