Jégkorcsolya
Kedves Vásárlónk!

Tájékoztatni szeretnénk Önt, hogy az Kertaktiv.hu webáruház 2024. március 1-től egyesül egy már több országban is jól működő és webshopokat üzemeltető vállalattal, mellyel tovább szeretnénk növelni a vásárlói élményt és tökéletesíteni szeretnénk szolgáltatásainkat.

Amire mindenképpen számíthatnak:
Ingyenes szállítási akciók, kedvezményes szállítás, napi termék akciók, szélesebb áru portfólió, óriási raktárkészlet.

Az egyesülés során igyekszünk minimalizálni a fennakadásokat és gördülékenyen végrehajtani a feladatokat, de rendelés teljesítési késedelmek még előfordulhatnak.
Minden beérkezett rendelést fogadunk, és a lehető legrövidebb időn belül ki is küldjük azt.
Kérjük a szíves türelmüket és megértésüket.

Kertaktiv webáruház

Jégkorcsolya

A jégkorcsolyázás kedvelt téli sportok egyike. A korcsolyázás az egyik legösszetettebb mozgásforma. Képes jól átmozgatni a testet - főleg a láb és a fenék izmait, ízületeit dolgoztatja meg. A friss téli levegőn végzett siklások, pörgések és forgások adnak egy pozitív löketet a vérkeringésnek, szívrendszernek és a légzőszervek működésének. A korcsolyázás sokkal kevésbé terheli meg az ízületeket, mint más sportok, mint például a futás. Kategóriánkban női, férfi és gyerek korcsolyák közül választhatsz. Nosza! Válassz te is egyet a korcsolyáink közül és jégre fel!


Beltéri ping-pong asztal SPONETA S1-72i - zöld Az asztalitenisz egy izgalmas sport és szórakoztató időtöltés. Az asztalitenisz&..

114 090 Ft

Hátizsák Dovan 27 l SPARTAN Ez a sportos Dovan hátizsák ideális választás nem csak kirándulás közben, hanem a mindenna..

8 490 Ft

Focikapu szett tartozékokkal 2az1-ben Inlea4Fun SOCCER Goal AJ2262 Szinte minden kisfiú szeret futballozni. Ez a focikapu szett igazán tökéletes megoldás minden kis fo..

18 990 Ft

Focikapu MASTER 182x122x61 cm Szinte minden kisfiú szeret futballozni. Ez a Master focikapu igazán tökéletes megoldás minden ..

13 990 Ft

Gördeszka Aga4Kids Skateboard MR6017 - fehér A gördeszkázás újra divatos lett napjainkban. Az egyik legelterjedtebb extrémsport, m..

6 790 Ft

Kajakülés MR5029 Néha változatosságra vágyunk, és ilyenkor jön jól az Aga kajak ülése, amellyel egyszerűen alakí..

13 990 Ft

Holnapra nálad
Gyerek korcsolya kétélű TEMPISH Feez - kék Előnézet
Utolsó 6 darab raktáron
12 590 Ft
Kétélű gyerek korcsolya SPARTAN 24-31 - Piros Előnézet
Utolsó darab raktáron
6 190 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)