Üvegház 2,10x3 m PC 4 mm LANITPLAST DODO 210 | Üvegházak | Inlea.hu - a játék webáruház

Üvegház 2,10x3 m PC 4 mm LANITPLAST DODO 210

Robusztus és könnyen telepíthető DNYEPER kerti üvegház, amely prémium britt hőszigetelt polikarbonát, MARLON LONGLIFE burkolatú. Az  üvegház építhető egyenesen a talajra, alapra nincs szükség. A polikarbonát kerti üvegház kiemelkedő szigetelőképességgekkel és kiváló terhelési képességekkel bír. Az ... Teljes leírás
253 990 Ft
Utolsó darab raktáron
Várható szállítás május 28.
Gyártó: LanitPlast
Cikkszám: LG2240


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.
Robusztus és könnyen telepíthető DNYEPER kerti üvegház, amely prémium britt hőszigetelt polikarbonát, MARLON LONGLIFE burkolatú. Az  üvegház építhető egyenesen a talajra, alapra nincs szükség. A polikarbonát kerti üvegház kiemelkedő szigetelőképességgekkel és kiváló terhelési képességekkel bír. Az üvegház horganyzott profilokból van összecsavarozva. A profilok anyaga melegen horganyzott, ami azt jelenti, hogy a lemezt a fürdőben „oltották” megolvasztott cinkkel, ami az egyik legjobb minőségű korróziógátló. Az ilyen típusú cinkbevonat sokkal jobb, mint a manapság általánosabb elektrolitikus bevonatok, amelyek csak rendkívül vékony cink reteget képeznek az acél felületén. A támasztó ívek egyes bordái csak 1 m-re vannak egymástól, ami ennek az üvegház modellnek nagy előnye. Az ívek kicsi távolsága garantálja az üvegház építésének nagy teherbíró képességét. Az üvegház elöl és hátul is beépített ajtókkal rendelkezik, így az üvegház mindkét oldalról bejárható. Az ajtó felső része nyitható, így az üvegház mindkét végén biztosítja a teljes üvegház szellőzését, gyermekek vagy háziállatok hozzáférése nélkül. Ha nem szeretné felszerelni a másik ajtót az üvegház hátsó részén, helyette szellőzőablakot tehet be.
A polikarbonát vastagsága 4 mm. A magas minőség érdekében MARLON britt kamrás polikarbonátot használtak. (gyártó: Brett Martin - Egyesült Királyság). A polikarbonátnak erős UV-szűrője van, tehát nem törékeny vagy sárgás. A LANIT PLAST, s.r.o. 1999 óta az egyik legnagyobb hivatalos polikarbonát-importőr a Cseh Köztársaságban. Tehát ezek az üvegházak azon ritka termékek közé tartoziknak a cseh piacon, amelyek kiváló minőségű polikarbonátból készülnek, amely cseh tanúsítvánnyal igazolható.

Figyelmeztetés: 

1) Az esetben, ha szándékába ál a beton esetleg a tégla alapfal építése, ezt csak az üvegház megvásárlása és az acél alap szerelése (üvegház szerkezet összeszerelése) után tegye. Az itt szereplő méretek a maximális külső méreteket jelentik, és ezek nem felhasználhatók az alapfal kiméréséhez és az építéséhez.    

2) Figyelem! – ennél az üvegház típusnál az előrealakított polikarbonát lemezeket önsegítségével szükséges alakítani. A pontos vágási tervet a kartonba a polikarbonát lemezeknél találja. 

3) A természetes trágya (ló, / tehén trágya, csirketrágya stb.) ugyanakkor a műtrágya, növény védő szerek, gyomirtók és egyéb vegyi anyagok használása esetén, hosszabb vagy rövidebb idő alatt, a korrózió megjelenését okozhatja az üvegház acél alkatrészein (alap, csavarok, stb.).

A csomagolóanyagot (dobozt, beleértve a belső csomagolóanyagot) ajánlott a jótállás érvényessége alatt megőrizni. 

Az LanitPlast  gyártó termékeire a szállítási költséget  egyéni megállapodás szerint számoljuk el. A feltüntett ár tájékoztató jellegű. A szállítás időtartama termékenként eltérhet. Rendelés leadását követően az ügyfélszolgálat tájékoztatni fogja Önt a kézbesítés menetéről.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető.


FIGYELEM:

A megvásárolt árut a kézhezvételtől számított 1 hónapon belül ellenőrizni kell! Kérjük ellenőrizni, hogy az összeszereléshez szükséges összes elemet tartalmazza-e, illetve, hogy sérülésmentes-e termék. Az ilyen jellegű reklamációkat 1 hónap elteltével automatikusan elutasítjuk.LANITPLAST üvegház DODO összeszerelési útmutató

 Termék paraméterei

Kategória:  Acél üvegházak
Tömeg: 60 kg
Szín: ezüst
Beépített terület: 6,3 m2
Külméret szélesség: 2,10 m
Külméret hossza: 3 m
Külméret magassága:  2,30 m
Ajtó: 2x ajtó ajtópántokkal
Ajtó szélesség: 0,89 m
Ajtó magassága: 1,80 m
Üvegezés rögzítés: horganyzott acél kapcsok
Szerkezet anyaga: horganyzott acél profilok 
Üvegezés anyag: kamrás polikarbonát 4 mm
Üvegezés garancia: a polikarbonátra 10 év garancia jégkár ellen
Gyártó: LANIT PLAST
Csomagolás: 1 doboz - 90 x 105 x 220 cm / 60 kg

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek