Kerti tároló ház SOLID EVA 229x194 cm | Fa kerti tároló házak | Inlea.hu - a játék webáruház

Kerti tároló ház SOLID EVA 229x194 cm

Szinte nincs is olyan kertes ház ahol ne lenne szükség egy kerti tárolóra. Egy kerti szerszámos faház praktikus tárolóhelyként szolgál tucatnyi kerti szerszámtól a kerékpárokig mindennek, amit nem szeretne szem előtt hagyni. A faház ideális megoldás különböző kerti szerszámok, valamint szabadidős eszközök ... Teljes leírás
556 660 Ft
Készleten beszállítónknál
Gyártó: LanitPlast
Cikkszám: LG1590


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

Szinte nincs is olyan kertes ház ahol ne lenne szükség egy kerti tárolóra. Egy kerti szerszámos faház praktikus tárolóhelyként szolgál tucatnyi kerti szerszámtól a kerékpárokig mindennek, amit nem szeretne szem előtt hagyni. A faház ideális megoldás különböző kerti szerszámok, valamint szabadidős eszközök tárolására. A telepítése egyszerű - a szerkezet falpanelekből és a teteje OSB lapokból készült. Az egyes panelek csavarral vannak egymázhoz rögzítve .


Jellemzői:

- dupla ajtók csuklópánttal

- szállítva padlóval

- 2x ablak az ajtón (plexi üvegezés)

- penész ellen impregnált nyomás

- tetőfedő karton a csomagban

- összes szükséges szerelvényt a csomag tartalmazza


A ház alapjai:

Kérjük, fokozott óvatossággal járjon el a ház alapjainak megépítésekor. Helyezze az alapot úgy, hogy az alapzat felső széle körülbelül 5 cm-re nyúljon a környező területtől. Az alapot vízszintes síkban pontosan ki kell egyensúlyozni és le kell vezetni, hogy az alapgerendák egy síkban feküdjenek. A talajjal való közvetlen érintkezés és a talajnedvesség gerendákba jutásának megakadályozása érdekében helyezzen alá  bitumenes  tartórácsot (nem tartoza a csomagnak). Az alapok tartóssága érdekében meg figyelembe kell venni  a legfontosabb előfeltételeket - az alapot, a négyzetet és a pontos síkot. 

A padló:

A házat padlóval együtt szállítjuk. Más modellek esetében, ha a házat egyenesen betonra vagy más szilárd és teherbíró felületre építik, akkor nincs szükség padlóra. A felhasználó szempontjából sokkal kellemesebb hangulatot teremt és tisztább belteret biztosít. A nyomással impregnált skandináv fenyőből készült padlókeret (rostély), amelyhez a padlót lehet csavarozni, a ház alapcsomagolásában található. A padló felépítéséhez nem feltétlenül szükséges megvásárolni az eredeti padlót, a padló bármilyen megfelelő anyagból (padló, OSB lapok) a padló vázához csavarozható, amelyet a szükséges méretekhez igazíthat. A padló lefektetése akkor szükséges, ha a házat puha felületre építi. Maga az eredeti padló lucfenyőprofilokból áll. Az alépítményt (tartókeretet) ezután 60 mm széles, nyomással impregnált padlógerendák alkotják (már az alapcsomagban is vannak).

A tető:

A tető OSB lapból készül. A lejtős tetővel rendelkező házakhoz öntapadó bitumenes kartont, öntapadó alumínium-bitumen tetőfóliát javasolunk a tető felületén. A bitumen zsindely 15 fok-nál nagyobb hajlásszögű tetőkhöz is alkalmas. 

A ház felületkezelése:

Természetes fa - összeszerelés előtt az összes épületelemet mélyre ható alapozóval és megelőző bevonattal kell kezelni a penész ellen, az elemek külső és belső oldalán egyaránt. A végső bevonáshoz használjon időjárásnak ellenálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező anyaggal, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A festéknek egyszerre kell víztaszítónak, fényállónak és nedvességállónak lennie. Győződjön meg arról, hogy a festéknek van-e elegendő szín pigmentje, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon lakkot! Kérjen részletes tanácsot egy speciális festékkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó munkamenetét. A tökéletes szárítás és szellőzés után vigyen fel egy másik réteget. A fa alapos védelme alapvetően befolyásolja a ház életét. A ház jó állapotának fenntartása érdekében rendszeresen meg kell ismételni a ház felületvédelmét.

Tárolás összeszerelés előtt:

Felhívjuk figyelmét, hogy a csomag nem vízálló. A fólia csak a szennyeződéstől védi a fát. Ezért az építési készletet a végső összeszerelésig száraz helyen tárolja, és ne közvetlenül a földön, védve az időjárástól (páratartalom, nap, stb.). Ne tárolja fűtött helyen!

Szállítás:

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető. A házat lapraszerelt állpotban szállítjuk. A kirakodás során a vevő együttműködésére van szükség. Különösen nagyobb házak esetén számoljon azzal, hogy egy ház több raklapon érkezhet, több száz kg össztömeggel!


A szállítási időtartam eltérhet a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető. 

 Termék paraméterei

Külső mérete: szélesség 229 x hossz 194 cm
Flvastagság: 12 mm
Ajtó szélessége 1,26 m
Ajtó magassága: 1,66 m
Ajtó: dupla 
Beépített terület: 4,45 m2
Ablak plexiüveg
Súly: 180 kg
Szín: famintás
Csomagolás: paletta 1,18 x 2,10 x 0,52 m / 180 kg

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek

Kerti tároló ház MAXTORE 106 - Zöld
218 860 Ft
Tinman TIN405 kerti ház
241 500 Ft 261 190 Ft
Kerti tároló ház MAXTORE 1012 - Zöld
313 120 Ft