Üvegház VITAVIA URANUS 9900 átlátszó üveg 3 mm - Ezüst | Üvegházak | Inlea.hu - a játék webáruház

Üvegház VITAVIA URANUS 9900 átlátszó üveg 3 mm - Ezüst

Az URANUS sorozat üvegházait PREMIUM kategóriába sorolják - az üvegházat az Egyesült Királyság márkás gyártója gyártja. Az üvegház eloxált alumínium profilokból, az üvegezés pedig edzett átlátszó üvegből készül, 3 mm vastag. Az átlátszó üveg kiváló fényáteresztő képességel bír, így az üvegház ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: Vitavia
Cikkszám: LG1037


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

Az URANUS sorozat üvegházait PREMIUM kategóriába sorolják - az üvegházat az Egyesült Királyság márkás gyártója gyártja. Az üvegház eloxált alumínium profilokból, az üvegezés pedig edzett átlátszó üvegből készül, 3 mm vastag. Az átlátszó üveg kiváló fényáteresztő képességel bír, így az üvegház minden oldalról gyönyörűen látható, és élvezheti a szép színes növények látványát. Ezenkívül az üveg edzett változata teljes biztonságot nyújt - törés esetén az üveg ezer apró darabra reped, elkerülve ezzel a súlyos sérüléseket. Ez, az üvegház nagyon fontos tulajdonsága, amely különösen a kertben játszó gyermekek biztonságát szolgálja. Az üvegezés acélbilincsekkel alumínium profilokhoz van rögzítve.

A csomag tartalma:  kétszárnyú tolóajtókat (szélesség 122 x 191 cm), AL profilokat, üveg, 4x tetőszellőző ablakot- kézi nyitással, minden rögzítőelemet + horgonyzott alapzatot. Az üvegházhoz számos kiegészítő megvásárolható - polcok, állványok, egyéb szellőztető és oldalsó ablakok, automatikus nyílásrendszerek, ereszcsatornák, hőmérők, higrométerek, öntözőberendezések, elektromos fűtőtalaj.

Az üvegházat lapraszerelve, részletes útmutatótóval (a lap alján letölthető) szállítjuk, minőségi kartonba csomagolva.

Figyelem:
1) Az esetben, ha szándékába ál a beton esetleg a tégla alapfal építése, ezt csak az üvegház megvásárlása és az acél alap szerelése (üvegház szerkezet összeszerelése) után tegye. Az itt szereplő méretek a maximális külső méreteket jelentik, és ezek nem felhasználhatók az alapfal kiméréséhez és az építéséhez.  

2) A természetes trágya (ló, / tehén trágya, csirketrágya stb.) ugyanakkor a műtrágya, növény védő szerek, gyomirtók és egyéb vegyi anyagok használása esetén, hosszabb vagy rövidebb idő alatt, a korrózió megjelenését okozhatja az üvegház acél alkatrészein (alap, csavarok, stb.).

Csomagok méretei és súlya:
csomag 1. (1/4) - 17 x 251 x 10 cm / 16,9 kg
csomag 2. (2/4) - 11 x 376 x 11 cm / 14,3 kg
csomag 3. (3/4) - 15 x 199 x 12 cm / 8,6 kg
csomag 4. (4/4) - 11 x 251 x 11 cm / 6,9 kg
csomag 5. - 53 x 90 x 85 cm / 252 kg
csomag 6. - 16 x 259 x 14 cm / 18 kg

A csomagolóanyagot (dobozt, beleértve a belső csomagolóanyagot) ajánlott a jótállás érvényessége alatt megőrizni. 

Az LanitPlast  gyártó termékeire a szállítási költséget  egyéni megállapodás szerint számoljuk el. A feltüntett ár tájékoztató jellegű. A szállítás időtartama termékenként eltérhet. Rendelés leadását követően az ügyfélszolgálat tájékoztatni fogja Önt a kézbesítés menetéről.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető.

FIGYELEM:
A megvásárolt árut a kézhezvételtől számított 1 hónapon belül ellenőrizni kell! Kérjük ellenőrizni, hogy az összeszereléshez szükséges összes elemet tartalmazza-e, illetve, hogy sérülésmentes-e termék. Az ilyen jellegű reklamációkat 1 hónap elteltével automatikusan elutasítjuk.

 Termék paraméterei

Kategória: Alumínium üvegházak
Tömeg: 317 kg
Szín: ezüst
Tetűvilágító ablak: 4x
Beépített terület: 9,84 m2
Külméret szélesség: 2,57 m
Külméret hossza: 3,83 m
Külméret magasság: 2,46 m
Ajtó: kétszárnyú tolóajtó
Ajtó szélesség: 1,22 m
Ajtó magasság: 1,91 m
Üvegezés rögzítés: acél kapcsokkal
Szerkezet anyaga: eloxált alumínium 1,2 mm
Üvegezés anyag: edzett átlátszó üveg 3 mm 
Szerkezeti garancia: 15 év garancia az alumínium szerkezetre
Gyártó: Vitavia Garden

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek