Üvegház VITAVIA IDA 900 PC 6 mm - Ezüst | Üvegházak | Inlea.hu - a játék webáruház

Üvegház VITAVIA IDA 900 PC 6 mm - Ezüst

A VITAVIA IDA sorozat üvegházait PREMIUM kategóriába sorolják - az üvegházat az Egyesült Királyság márkás gyártója gyártja. Az üvegház eloxált alumínium profilokból készült. Az üvegezés hőszigetelt, kettős falú, 6 mm vastagságú cellás polikarbonát panelekből készült. A tetőablakot 4 mm-es ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: Vitavia
Cikkszám: LG220


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

VITAVIA IDA sorozat üvegházait PREMIUM kategóriába sorolják - az üvegházat az Egyesült Királyság márkás gyártója gyártja. Az üvegház eloxált alumínium profilokból készült. Az üvegezés hőszigetelt, kettős falú, 6 mm vastagságú cellás polikarbonát panelekből készült. A tetőablakot 4 mm-es polikarbonáttal üvegezték. Az üvegezés acélbilincsekkel van az alumínium profilokhoz rögzítve. Polikarbonát - kiváló minőségű kettős falú polikarbonát UV szűrővel (nem törékeny, nem sárgás).  A VENUS, URANUS, IDA és SIRIUS üvegházak üvegezését cégünk gyártja Marlon kamrás polikarbonátból (Brett Martin, Egyesült Királyság) vagy SUNLITE polikarbonátból (a Palram Europe - Németország). Cégünk hivatalosan mindkét polikarbonátot importálja a Cseh Köztársaságba termelői regionális partnerként (lásd: www.polykarbonat.cz). Ez az egyetlen üvegház a szlovák piacon, amely minőségi polikarbonáttal van ellátva, teljes cseh tanúsítvánnyal (lásd a linket a cseh tanúsítványokhoz az oldal alján).  Az üvegház egyszárnyú tolóajtóval van felszerelve (61 x 151 cm). Az üvegház építhető akár tégla (beton, egyéb) alapzatra (akkor nem szükséges horganyzott lemezből alapot megvásárolni), vagy horganyzott lemezből készült alapra (megvásárláshoz szükséges). Kőműves építkezés esetén az alap megvásárlása erősen ajánlott. Az üvegházhoz számos kiegészítő megvásárolható - polcok, állványok, hőmérők, hidrométerek, öntözőberendezések, elektromos ellenállású fűtőtalaj.

Az üvegházat lapraszerelve, részletes útmutatótóval (a lap alján letölthető) szállítjuk, minőségi kartonba csomagolva.

Figyelem:
1) Az esetben, ha szándékába ál a beton esetleg a tégla alapfal építése, ezt csak az üvegház megvásárlása és az acél alap szerelése (üvegház szerkezet összeszerelése) után tegye. Az itt szereplő méretek a maximális külső méreteket jelentik, és ezek nem felhasználhatók az alapfal kiméréséhez és az építéséhez.  

2) A természetes trágya (ló, / tehén trágya, csirketrágya stb.) ugyanakkor a műtrágya, növény védő szerek, gyomirtók és egyéb vegyi anyagok használása esetén, hosszabb vagy rövidebb idő alatt, a korrózió megjelenését okozhatja az üvegház acél alkatrészein (alap, csavarok, stb.).

A csomagolóanyagot (dobozt, beleértve a belső csomagolóanyagot) ajánlott a jótállás érvényessége alatt megőrizni. 

A szállítási időtartam eltérhet a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető.

FIGYELEM:
A megvásárolt árut a kézhezvételtől számított 1 hónapon belül ellenőrizni kell! Kérjük ellenőrizni, hogy az összeszereléshez szükséges összes elemet tartalmazza-e, illetve, hogy sérülésmentes-e termék. Az ilyen jellegű reklamációkat 1 hónap elteltével automatikusan elutasítjuk.

 Termék paraméterei

Kategória: Alumínium üvegházak
Tömeg: 17 kg
Szín: ezüst
Tetőablak: 1 x
Beépített terület: 0,9 m2
Külméret szélesség: 0,69 m
Külméret hossza: 1,31 m
Külméret magasság: 1,84 m
Ajtó: egyszárnyú tolóajtó
Ajtó szélesség: 0,61 m
Ajtó magasság: 1,51 m
Üvegezés rögzítés: acél kapcsokkal
Szerkezet anyaga: eloxált alumínium,
Üvegezés anyag:  kamrás polikarbonát 6 mm 
Szerkezeti garancia: 15 év garancia az alumínium szerkezetre
Üvegezés garancia: a polikarbonátra 10 év garancia jégkár ellen
Gyártó: Vitavia Garden
A csomag tartalmazza az alapot: nem

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek