Üvegház átlátszó üveggel LanitGarden VITAVIA VENUS 2500 3 mm - Ezüst | Üvegházak | Inlea.hu - a játék webáruház

Üvegház átlátszó üveggel LanitGarden VITAVIA VENUS 2500 3 mm - Ezüst

A Venus sorozatból származó üvegházak a PREMIUM kategóriába tartoznak – az üvegházat márkás gyártó, (származása –Egyesült Királyság) készítette, német TÜV tanusítvánnyal ellátva. Az üvegház eloxált alumínium profilokból készült, az üvegezés edzett, átlátszó üvegből ... Teljes leírás

Lehetséges választások

297 390 Ft
Készleten beszállítónknál
Gyártó: Vitavia
Cikkszám: LG1025


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

Venus sorozatból származó üvegházak a PREMIUM kategóriába tartoznak – az üvegházat márkás gyártó, (származása Egyesült Királyság) készítette, német TÜV tanusítvánnyal ellátva. Az üvegház eloxált alumínium profilokból készült, az üvegezés edzett, átlátszó üvegből készül, vastagsága 3 mm. Az átlátszó üveg kiváló fényáteresztést biztosít, így az üvegház minden oldalról látható, és élvezheti a növények gyönyörű színét. Ezen felül az edzett üveg teljes biztonságot nyújt - törés esetén az üveg milliónyi apró darabra hullik, amely megakadályozza az esetleges súlyos sérüléseket. Ez egy nagyon fontos tulajdonsága az üvegháznak, melyet a családos szülők különösen értékelni fognak. Az üvegezés acélbilincsekkel van rögzítve az alumínium profilhoz.

Rövid leírás:

  • méretek: 193 x 131 x 197 cm
  • oldalfal magassága: 124 cm
  • tetőablak: 1x
  • üvegház területe: 2,53 m2
  • konstrukció színe: ezüst

A csomag egylapos tolóajtót tartalmaz (ajtó világosság: 61 x 161 cm), AL profil, üvegezés, 1 x manuális tetőtéri szellőző ablak, összes rögzítő elem + horganyzott alap. Az üvegházhoz számos kiegészítő vásárolható - polcok, további tető és oldalablakok automata nyitó az ablakokhoz, ereszkészletek, hőmérők, páratartalommérő, öntözőberendezések, elektromos talajfűtés. 

Az üvegházakat lapraszerelt állapotban, összeszerelési útmutatóval szállítjuk, karton papírba csomagolva. Az üvegezés fa dobozban kerül kiszállításra. A termék magán (otthonihasználatra ajánlott.

Figyelmeztetés:

Ha tégla vagy beton alapzatot szeretne építeni, akkor csak az üvegház megvásárlása után és az acél alap összeszerelése után tegye azt. Az üvegház feltüntetett méretei a maximális külső méretek, ezért nem használhatók a alap mérésére és építésére.

A természetes trágya (ló, / tehén trágya, csirketrágya stb.) ugyanakkor a műtrágya, növény védő szerek, gyomirtók és egyéb vegyi anyagok használása esetén, hosszabb vagy rövidebb idő alatt, a korrózió megjelenését okozhatja az üvegház acél alkatrészein (alap, csavarok, stb.).

Csomag méretei és súlya:

csomag 1. - 23,5 x 190,5 x 14 cm - 16,4 kg

csomag 2. - 52 x 94 x 85 cm - 94,2 kg

csomag 3. - 16,5 x 196,5 x 9 cm - 9 kg

A csomagolóanyagot (dobozt, beleértve a belső csomagolóanyagot) ajánlott a jótállás érvényessége alatt megőrizni. 

Az LanitPlast  gyártó termékeire a szállítási költséget  egyéni megállapodás szerint számoljuk el. A feltüntett ár tájékoztató jellegű. A szállítás időtartama termékenként eltérhet. Rendelés leadását követően az ügyfélszolgálat tájékoztatni fogja Önt a kézbesítés menetéről.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető.


FIGYELEM:

A megvásárolt árut a kézhezvételtől számított 1 hónapon belül ellenőrizni kell! Kérjük ellenőrizni, hogy az összeszereléshez szükséges összes elemet tartalmazza-e, illetve, hogy sérülésmentes-e termék. Az ilyen jellegű reklamációkat 1 hónap elteltével automatikusan elutasítjuk.

 Termék paraméterei

Súlya: 121 kg
Szín: ezüst
Tetőablak: 1x
Terület: 2,53 m2
Szélesség (külsőméret): 1,93 m
Hosszúság (külsőméret): 1,31 m
Magasság (külsőméret): 1,97 m
Ajtó: egylapos tolóajtó
Ajtó szélesség: 0,61 m
Ajtó magasság: 1,61 m
Üvegezés rögzítés: acél kapcsokkal
Szerkezet anyaga: eloxált alumínium 1,2 mm
Szerkezeti garancia: 15 év 
Gyártó: Vitavia Garden
A csomag tartalmaz alapot: AKCIÓ - az alap most ingyen a csomag része
Üvegezés anyaga: edzett átlátszó üveg 3 mm

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek