Üvegház VITAVIA URANUS 9900 átlátszó üveggel 3 mm - zöld | Üvegházak | Inlea.hu - a játék webáruház

Üvegház VITAVIA URANUS 9900 átlátszó üveggel 3 mm - zöld

A termék várható szállítási ideje a rendeléstől számítva körülbelül 2 hónap!!!!!!!Az URANUS sorozatból származó üvegházak a PREMIUM kategóriába tartoznak – az üvegházat márkás gyártó, (származása –Egyesült Királyság) készítette. Az üvegház eloxált alumínium profilokból készült, az üvegezés edzett ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: Vitavia
Cikkszám: LG1042


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

A termék várható szállítási ideje a rendeléstől számítva körülbelül 2 hónap!!!!!!!

Az URANUS sorozatból származó üvegházak a PREMIUM kategóriába tartoznak – az üvegházat márkás gyártó, (származása –Egyesült Királyság) készítette. Az üvegház eloxált alumínium profilokból készült, az üvegezés edzett átlátszó üvegből készül, 3 mm vastag. Az átlátszó üveg jelentősen csökkenti a belső tér túlmelegedését a nyári hónapokban, miközben biztosítja a megfelelő fényáteresztést. Az üveg edzett változata biztosítja az abszolút biztonságot - törés esetén az üvegtábla apró darabokra osztódik, és ezzel megakadályozza a súlyos sérüléseket.  Az üvegezés elemei műanyag listákkal illeszkednek.

A csomag tartalmazza:  kétszárnyú tolóajtó (szélesség x magasság ajtónyílás 122 x 191 cm), alumínium profilok, alapzat, üvegezés, 4x tető szellőztető ablak manuális nyitású, összes kötőelem. Az üvegházhoz megvásárolható prémium kiegészítő tartozékok: polcok, állványok, automatikus nyitók az ablakokhoz, ereszcsatorna készletek, hőmérő, higrométer, öntözőberendezés, elektromos talajfűtés.

Az üvegházat lapraszerelve, részletes útmutatótóval (a lap alján letölthető) szállítjuk, minőségi kartonba csomagolva.

Figyelem:

1) Az esetben, ha szándékába ál a beton esetleg a tégla alapfal építése, ezt csak az üvegház megvásárlása és az acél alap szerelése (üvegház szerkezet összeszerelése) után tegye. Az itt szereplő méretek a maximális külső méreteket jelentik, és ezek nem felhasználhatók az alapfal kiméréséhez és az építéséhez.  

2) A természetes trágya (ló, / tehén trágya, csirketrágya stb.) ugyanakkor a műtrágya, növény védő szerek, gyomirtók és egyéb vegyi anyagok használása esetén, hosszabb vagy rövidebb idő alatt, a korrózió megjelenését okozhatja az üvegház acél alkatrészein (alap, csavarok, stb.).

Csomagok mérete és súlya:

csomag 1. (1/4) - 17 x 251 x 10 cm / 16,9 kg

csomag 2. (2/4) - 11 x 376 x 11 cm / 14,3 kg

csomag 3. (3/4) - 15 x 199 x 12 cm / 8,6 kg

csomag 4. (4/4) - 11 x 251 x 11 cm / 6,9 kg

csomag 5. - 53 x 90 x 85 cm / 252 kg

csomag 6. - 16 x 259 x 14 cm / 18 kg

A csomagolóanyagot (dobozt, beleértve a belső csomagolóanyagot) ajánlott a jótállás érvényessége alatt megőrizni. 

A szállítási időtartam eltérhet a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető.


FIGYELEM:

A megvásárolt árut a kézhezvételtől számított 1 hónapon belül ellenőrizni kell! Kérjük ellenőrizni, hogy az összeszereléshez szükséges összes elemet tartalmazza-e, illetve, hogy sérülésmentes-e termék. Az ilyen jellegű reklamációkat 1 hónap elteltével automatikusan elutasítjuk.

 Termék paraméterei

Kategória: Alumínium üvegházak

Tömeg: 321 kg

Szín: zöld

Tető ablak: 4x

Beépített terület: 9,84 m2

Külméret szélesség: 2,57 m

Külméret hossza: 3,83 m

Külméret magasság: 2,46 m

Ajtó: kétszárnyú tolóajtó

Ajtó szélesség: 1,22 m

Ajtó magasság: 1,91 m

Üvegezés rögzítés: üvegezés aluminium profilokkal illeszkednek

Szerkezet anyaga: eloxált alumínium

Szerkezeti garancia: 15 év garancia az alumínium szerkezetre

Gyártó: Vitavia Garden


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek