Üvegház VITAVIA URANUS 6700 PC 6 mm - ezüst | Üvegházak | Inlea.hu - a játék webáruház

Üvegház VITAVIA URANUS 6700 PC 6 mm - ezüst

Az URANUS sorozatból származó üvegházak a PREMIUM kategóriába tartoznak – az üvegházat márkás gyártó, (származása –Egyesült Királyság) készítette. Az üvegház eloxált alumínium profilokból készült, az üvegezése hőszigetelt duplafalú kamrás polikarbonát 6 mm vastagságú lemezekből készült.  ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: Vitavia
Cikkszám: LG185


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

Az URANUS sorozatból származó üvegházak a PREMIUM kategóriába tartoznak – az üvegházat márkás gyártó, (származása –Egyesült Királyság) készítette. Az üvegház eloxált alumínium profilokból készült, az üvegezése hőszigetelt duplafalú kamrás polikarbonát 6 mm vastagságú lemezekből készült.  A tetőablak üvegezése 4 mm-es polikarbonát lemezekből készült. Az üvegezés acél abroncsokkal van rögzítve a szerkezethez.

Polikarbonát - Kiváló minőségű duplafalú polikarbonát UV szűrő tulajdonsággal (nem válik törékennyé, nem sárgul). A maximális minőség biztosítása érdekében az üvegezés magas minőségű polikarbonát lemezek MARLON (gyártó Brett Martin - UK) vagy Sunlite (gyártó Palram-DE) felhasználásával történik. A cégünk mindkét gyártó polikarbonát termékeit hivatalosan importálja Csehországba a gyártók regionális partnereiként és saját, cseh vizsgálati jegyzőkönyvet adunk a termékekhez. (kiállította LANIT PLAST, s.r.o). Tehát ezek az üvegházak azon ritka termékek közé tartoziknak a cseh piacon, amelyek kiváló minőségű polikarbonátból készülnek, amely cseh tanúsítvánnyal igazolható. 

A csomag tartalma: kétszárnyú tolóajtó (ajtónyílás szélesség x magasság 122 x 191 cm), alumínium profiloküvegezés2x tető szellőztető ablak manuális nyitású, összes kötőelem + alap. Az üvegházhoz megvásárolható prémium kiegészítő tartozékok: polcok, állványok, automatikus nyitók az ablakokhoz, ereszcsatorna készletek, hőmérő, páratartalom mérő, öntözőberendezés, elektromos talajfűtés.

Az üvegházat lapraszerelve, részletes útmutatótóval (a lap alján letölthető) szállítjuk, minőségi kartonba csomagolva.

Figyelem:

1) Az esetben, ha szándékában áll a beton, esetleg a tégla alapfal építése, ezt csak az üvegház megvásárlása és az acél alap szerelése (üvegház szerkezet összeszerelése) után tegye. Az itt szereplő méretek a maximális külső méreteket jelentik, és ezek nem felhasználhatóak az alapfal kiméréséhez és az építéséhez.  

2) A természetes trágya (ló, / tehén trágya, csirketrágya stb.) ugyanakkor a műtrágya, növény védő szerek, gyomirtók és egyéb vegyi anyagok használása esetén, hosszabb vagy rövidebb idő alatt, a korrózió megjelenését okozhatja az üvegház acél alkatrészein (alap, csavarok, stb.).

Csomagok méretei és súlya:
csomag 1. sz. (1/4) - 15 x 251 x 10 cm / 12,6 kg
csomag 2. sz. (2/4) - 11 x 251 x 10 cm /  9,7 kg
csomag 3. sz. (3/4) - 15 x 199 x 11,5 cm / 8,6 kg
csomag 4. sz. (4/4) - 11 x 251 x 10,5 cm / 6,9 kg
csomag 5. sz. - 62 x 153 x 12 cm / 40 kg
csomag 6. sz. - 10 x 259 x 9 cm / 9,5 kg

A csomagolóanyagot (dobozt, beleértve a belső csomagolóanyagot) ajánlott a jótállás érvényessége alatt megőrizni. 

Az LanitPlast  gyártó termékeire a szállítási költséget  egyéni megállapodás szerint számoljuk el. A feltüntett ár tájékoztató jellegű. A szállítás időtartama termékenként eltérhet. Rendelés leadását követően az ügyfélszolgálat tájékoztatni fogja Önt a kézbesítés menetéről.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető.

FIGYELEM:
A megvásárolt árut a kézhezvételtől számított 1 hónapon belül ellenőrizni kell! Kérjük ellenőrizni, hogy az összeszereléshez szükséges összes elemet tartalmazza-e, illetve, hogy sérülésmentes-e termék. Az ilyen jellegű reklamációkat 1 hónap elteltével automatikusan elutasítjuk.

 Termék paraméterei

Kategória: Alumínium üvegházak

Tömeg: 88 kg

Szín: ezüst

Tető ablak: 2x

Beépített terület: 6,63 m2

Külméret szélesség: 2,57 m

Külméret hossza: 2,58 m

Külméret magasság: 2,46 m

Ajtó: kétszárnyú tolóajtó

Ajtó szélesség: 1,22 m

Ajtó magasság: 1,91 m

Üvegezés rögzítés: üvegezés aluminium profilokkal illeszkednek

Szerkezet anyaga: eloxált alumínium

Üvegezés garancia: 10 év garancia jégkár ellen


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek