Tűzoltóautó emeletes gyerekágy Inlea4Fun | Gyerekágy | Inlea.hu - a játék webáruház

Tűzoltóautó emeletes gyerekágy Inlea4Fun

Minden kisgyerek álma, hogy egyszer tűzoltó legyen! Ez a különleges, tűzoltó formájú emeletes autós meseágy segít az álmokat valóra váltani! Nagy odafigyeléssel és számítógép általt vezérelt munkával megalkotott faelemek a valósághű formáért, amelyek az egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaznak! ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: Plastiko
Cikkszám: PLA-124


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

Minden kisgyerek álma, hogy egyszer tűzoltó legyen! Ez a különleges, tűzoltó formájú emeletes autós meseágy segít az álmokat valóra váltani! Nagy odafigyeléssel és számítógép általt vezérelt munkával megalkotott faelemek a valósághű formáért, amelyek az egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaznak! Az ágy elöl működő LED lámpás fényszórókkal van ellátva, melyek elemre működnek. A tűzoltóágyhoz illően a tetején piros és kék színű villogók találhatóak, melyek nem világítanak. A vezető fülkében forgatható fakormány található. Tűzoltós ágyunk külső díszítése nem gyorsan kopó matrica, hanem valódi rászerelt fa alkatrészek, 3D hatással.

Az ágy MDF lapokból, az ágyrács erős bükkfa lécekből áll. Terhelhetősége 100 kg, így akár a szülő is odafekhet a gyermekhez! A faelemek kiválóan megmunkált  darabok, 3D marásos mintákkal a valósághű kinézetért. Bevizsgált, gyerekekre biztonságos alapanyagokból készült. Ez a kíváló minőségű emeletes autóságy európai üzemben készül. A gyártó a változtatás jogát fenntartja apróbb módosításokra a képen láthatótól, pl a tűzoltóságy villogójának színe eltérhet. Most ajándék matraccal szállítjuk Önnek!


Jellemzői:

- minőségi termék

- elöl LED lámpás fényszórókkal ellátva

- forgatható fakormány

- EU-ban gyártva

- 3D marásos minták

- valósághű kinézet

- ajándék matrac

- emeletes ágy


A szállítási időtartam eltérhet a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető. 

 Termék paraméterei

Matracok mérete:

- hosszűság: 190 cm,

- szélesség: 90 cm,

- vastagság kb.: 10 cm

Az ágy méretei:

- hosszúság: 210 cm,

- szélesség: 115 cm,

- magasság: 145 cm

Súly: 145 kg


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek