Tricikli TOYZ York - zöld | Tricikli | Inlea.hu - a játék webáruház
Kedves Vásárlónk!
Tájékoztatni szeretnénk Önt, hogy az kertaktiv.hu webáruház működtetését 2024. február 20-tól átveszi egy már több országban is jól működő és webshopokat üzemeltető AGA 24 s.r.o. vállalat.
Ez idő alatt előfordulhatnak működési avagy technikai fennakadások, rendelés teljesítési késedelmek. Igyekszünk az átállást gyorsan és gördülékenyen végrehajtani. Kérjük a szíves türelmüket és megértésüket.

Inlea webáruház

Tricikli TOYZ York - zöld

TOYZ York tricikli  a vidám színével hamar a nagyobb gyerekek kedvenc játékává válhat. A lábbal hajtós kivitelű tricikli fejleszti a gyermekek mozgáskoordinációját, és felkészíti a kétkerekű biciklizéshez. A masszív fém vázból készült tricikli 3-5 éves korú gyermekek számára ajánlott.A York tökéletes azon szülők ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: TOYZ
Cikkszám: CO-16703


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

TOYZ York tricikli  a vidám színével hamar a nagyobb gyerekek kedvenc játékává válhat. A lábbal hajtós kivitelű tricikli fejleszti a gyermekek mozgáskoordinációját, és felkészíti a kétkerekű biciklizéshez. A masszív fém vázból készült tricikli 3-5 éves korú gyermekek számára ajánlott.A York tökéletes azon szülők számára, akik az első pedálos járgányt keresik gyermeküknek. Könnyű, kompakt ezáltal egyszerűen szállítható. A York legnagyobb előnye ugyanakkor a gyermekek számára nyújtott felejthetetlen szórakozás.

A tricikli sok kisgyermek legelső önálló közlekedési eszköze. Számos hasznos tulajdonsága mellett a gyerekek imádják a triciklit, mert az olyan "felnőttes", és így egyedül, szinte segítség nélkül el tudnak jutni oda, ahova szeretnének. A szülők számára is nagy segítség lehet, mivel fejleszti a kisgyerek motorikus készségét, illetve önállóságát. Izmai erősödnek, megtanulja használni egyensúly érzékét, amikor le- illetve felmászik a triciklire és közlekedik vele.  Megtapasztalja, milyen is a függetlenség érzése és a mozgás szabadsága. A minőségi váznak köszönhetően biztonságos, a nagy kerekei pedig biztosítják a kitűnő stabilitást.


Jellemzői:

- 3-5 éves korú gyermekeknek ajánlott

- teherbírás max. 25 kg

- minőségi konstrukció

- csengő

- kényelmes fogódzók

- könnyen hordozható

- modern dizájn


 Termék paraméterei

Felszereltség:

- tömör váz

- csengő

- habkerekek

Méretek

- 77 x 48 x 66 cm

- első kerekek átmérője 27 cm

- hátsó kerekek átmérője 22 cm

- ülésmagasság: 33 cm

Csomagolás mérete: 76 x 40 x 27 cm

 Súly: 3,9 kg


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek