Tricikli Inlea4Fun PRO400 - lila | Tricikli | Inlea.hu - a játék webáruház
Kedves Vásárlónk!

Tájékoztatni szeretnénk Önt, hogy az Kertaktiv.hu webáruház 2024. március 1-től egyesül egy már több országban is jól működő és webshopokat üzemeltető vállalattal, mellyel tovább szeretnénk növelni a vásárlói élményt és tökéletesíteni szeretnénk szolgáltatásainkat.

Amire mindenképpen számíthatnak:
Ingyenes szállítási akciók, kedvezményes szállítás, napi termék akciók, szélesebb áru portfólió, óriási raktárkészlet.

Az egyesülés során igyekszünk minimalizálni a fennakadásokat és gördülékenyen végrehajtani a feladatokat, de rendelés teljesítési késedelmek még előfordulhatnak.
Minden beérkezett rendelést fogadunk, és a lehető legrövidebb időn belül ki is küldjük azt.
Kérjük a szíves türelmüket és megértésüket.

Kertaktiv webáruház

Tricikli Inlea4Fun PRO400 - lila

Az Inlea4Fun PRO400 tricikli előnyeit nem csupán az utazások, kirándulások során, hanem a parkba való séták és a bevásárlások közben is értékelni fogja. A tricikli sok kisgyermek legelső önálló közlekedési eszköze. Az Inlea4Fun ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: LE-3808


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

Az Inlea4Fun PRO400 tricikli előnyeit nem csupán az utazások, kirándulások során, hanem a parkba való séták és a bevásárlások közben is értékelni fogja. A tricikli sok kisgyermek legelső önálló közlekedési eszközeAz Inlea4Fun PRO400 tricikli tricikli masszív és biztonságos, mely modern dizájnnal párosul. Ez a tricikli szinte minden extrával fel van szerelve, így kitűnő választás bármely gyermek számára. A tricikli a gyermek különböző életkorában újabb funkcióval bővül, így végigkíséri az egész kisgyermekkort. A 6 hónapos kortól használható triciklit először babakocsiként lehet használni. A tricikli 5-pontos biztonsági övvel lett kialakítva, amely megvédi a csöppséget a kieséssel szemben. A tricikliben való kényelmes és biztonságos utazást az habkerekek biztosítják. A tolókart át lehet fordítani. 

Számos hasznos tulajdonsága mellett a gyerekek imádják a triciklit, mert az olyan "felnőttes", és így egyedül, szinte segítség nélkül el tudnak jutni oda, ahova szeretnének. A szülők számára is nagy segítség lehet, mivel fejleszti a kisgyerek motorikus készségét, illetve önállóságát. Izmai erősödnek, megtanulja használni egyensúlyérzékét, amikor le- illetve felmászik a triciklire és közlekedik vele.  Megtapasztalja, milyen is a függetlenség érzése és a mozgás szabadsága. A minőségi váznak köszönhetően a tricikli biztonságos, nagy kerekei pedig biztosítják a kitűnő stabilitást.


Jellemzői:

- minőségi konstrukció

- naptető

- biztonsági keret

- ergonomikusan alakított ülés

- hab kerekek

- 5-pontos biztonsági öv


 Termék paraméterei

Ajánlott korosztály: 6 hónapos kortól

Maximális terhelhetőség: 25 kg

Kerék: habkerék

Kerék átmérője: 23 cm

Kerék szélessége: 7 cm

Hátsó kerék nyomtávja: 45 cm

Teljes magasság: 105 cm

Hossza: 55 cm

Szélesség: 50 cm

Ülőfelület: 25 cm x 23 cm

Háttámla magassága: 40 cm

Távolság az ülés közepétől a pedálokig: 40 cm

Kormánykerék szélessége: 40 cm

Csomagolási mérete78 x 43 x 30 cm

Súly: 10,2 kg


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek