Futópad
Kedves Vásárlónk!

Tájékoztatni szeretnénk Önt, hogy az Kertaktiv.hu webáruház 2024. március 1-től egyesül egy már több országban is jól működő és webshopokat üzemeltető vállalattal, mellyel tovább szeretnénk növelni a vásárlói élményt és tökéletesíteni szeretnénk szolgáltatásainkat.

Amire mindenképpen számíthatnak:
Ingyenes szállítási akciók, kedvezményes szállítás, napi termék akciók, szélesebb áru portfólió, óriási raktárkészlet.

Az egyesülés során igyekszünk minimalizálni a fennakadásokat és gördülékenyen végrehajtani a feladatokat, de rendelés teljesítési késedelmek még előfordulhatnak.
Minden beérkezett rendelést fogadunk, és a lehető legrövidebb időn belül ki is küldjük azt.
Kérjük a szíves türelmüket és megértésüket.

Kertaktiv webáruház

Futópad

Kéz- és csuklóerősítő 2 darab ONE Fitness PZ03 A ONE Fitness PZ03 kéz és csuklóerősítő egyszerű, de praktikus és hatékony ..

1 190 Ft

Paddleboard SUP deszka BESTWAY 65347 AquaGlider 320x79x12 cm Állj fel és evezz! Ezt jelenti a SUP, azaz Stand Up Paddle. Ez az új vízi s..

116 190 Ft

Fitnesz erősítő gumiszalag, gumipánt MASTER 1200x150x0,45 mm - Piros A fitnesz gumiszalag egy olyan újdonság, mely nem igényel nagy befektetést, de a..

1 290 Ft

Ugrálókötél számlálóval HMS SK08 Kezdj el ugrálókötelezni! Nem is gondolnánk, hogy ezzel az egyszerű és olcsó fit..

2 390 Ft

Habszivacs szőnyeg puzzle 4 darab AGA MR140 - fekete Az Aga habszivacs védőszőnyeg megvédi a padlót a sérülésektől, valamint tompítja..

4 590 Ft

EMS izomerősítő HMS ABS Master PRO Super Az ABS Master PRO Super egy EMS-stimulátor, amely a hasizom és a lábizmok építésére é..

17 090 Ft


Az Ön kosara üres!