Roller NILS Extreme HM2160 | Roller | Inlea.hu - a játék webáruház

Roller NILS Extreme HM2160

A roller a reneszánszát éli manapság, közkedvelt jármű kicsik és nagyok körében. Ideális közlekedési eszköz gyerekek számára, hiszen a kormány magassága állítható, és a teherbírása 100 kg.  A HM2160 roller összecsukható állvánnyal és hátsó fékkel van felszerelve, amelyet ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: NILS EXTREME
Cikkszám: 16-50-413


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

roller a reneszánszát éli manapság, közkedvelt jármű kicsik és nagyok körében. Ideális közlekedési eszköz gyerekek számára, hiszen a kormány magassága állítható, és a teherbírása 100 kg.  A HM2160 roller összecsukható állvánnyal és hátsó fékkel van felszerelve, amelyet egy karral vezérelnek a kormányról.

Az összecsukható alumínium szerkezet könnyűerős, összecsukás után nem okoz gondot a robogóval utazni, például buszon vagy villamoson. A HM2160 modell könnyedén elfér akár egy autó csomagtartójában is, ahol nem foglal sok helyet, így például nyaralásra is magával viheti. A hátsó sárvédő egyben nyomófékként is működik, ami tovább fokozza a kormánykarról érkező mechanikus, kábellel működtetett fék fékező hatását, amely gumi markolatokkal van ellátva, amelyek biztos és kényelmes fogást biztosítanak. A nagy kerekek ABEC 7 csapágyakkal és 145 milliméter átmérőjű poliuretán abroncsokkal vannak felszerelve. Ez a kombináció gyorssima és biztonságos utazást garantál. A kormányoszlopon helyet kapott egy italos palacktartó, amely hosszabb utakon is alkalmazást talál. Ha elkap egy esőzuhany, használja a sárvédőt az első keréken.


Jellemzői:

- hátsó keréken sárvédő és lábfék

- csúszásgátló kormány

- állítható kormány magasság

- összecsukható

- puha markolat

- támasztó

 Termék paraméterei

Anyaga: alumínium + acél

Kerekek: 145 mm PU

Csapágy: ABEC 7

Összecsukható: igen

Kormánymagasság beállítási tartomány:

- minimális magasság: 77 cm

- maximális magasság: 86 cm

Méretek összeszerelés után:

- hossza: 74 cm

- szélessége: 33 cm

A tábla méretei:

- hossza: 48 cm

- szélessége: 10 cm

Maximális terhelés: 100 kg

Súly: 4,2 kg


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek