Műfenyő 80 cm + állvány | Egyéb | Inlea.hu - a játék webáruház

Műfenyő 80 cm + állvány

Az Inlea4Fun műfenyő 80 cm-es magasságával és természetes külsejével minden lakásba elhozza az ünnepek hangulatát. A karácsonyfa gyönyörű, sűrű, zöld tűlevelekkel rendelkezik, aminek köszönhetően úgy néz ki, mint az igazi fenyőfa. A karácsonyi díszekkel feldíszítve ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: CM80


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

Az Inlea4Fun műfenyő 80 cm-es magasságával és természetes külsejével minden lakásba elhozza az ünnepek hangulatát. A karácsonyfa gyönyörű, sűrű, zöld tűlevelekkel rendelkezik, aminek köszönhetően úgy néz ki, mint az igazi fenyőfa. A karácsonyi díszekkel feldíszítve igazi, hangulatos karácsonyfa lesz az ünnepek idejére. Ezenkívül a műfenyő vásárlásával lehetőségünk van óvni a természetet, hiszen kevesebb fenyőfát vágnak ki ezáltal. Amíg egy élőfenyő hosszú éveken keresztül éri el a kivágásra érett kort és veszti el pompáját miközben elpusztul a karácsony utáni hónapokban, addig egy műfenyő akár 10 évig is képes megtartani eredeti szépségét karácsonykor. A csomag tartalma egy kör alakú karácsonyfa állvány, mely segítsgével könnyedén és stabilan tud állni a fa. 


Jellemzői:

• élethű kinézet 

• kör állvány

• könnyedén összerakható

• minőségi kivitelzés

A karácsonyfa a karácsonyi ünnepek elmaradhatatlan részét képezi. Válasszon ajándékot is a széles kínálatunkból a karácsonyfa alá.

 Termék paraméterei

Magasság: 80 cm
Alsó átmérő: 45 cm
Ágak száma: 105 db
Színe: barna, világos zöld, barna, sötét zöld
Anyaga: PVC 
Állvány: műanyag

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek