LANITPLAST üvegház KYKLOP 3x4 m PC 4 mm | Üvegházak | Inlea.hu - a játék webáruház
Akció

LANITPLAST üvegház KYKLOP 3x4 m PC 4 mm

Robusztus és könnyen telepíthető KYKLOP kerti üvegház, amely prémium britt hőszigetelt polikarbonát, MARLON LONGLIFE burkolatú. Az  üvegház építhető egyenesen a talajra, alapra nincs szükség. A KYKLOP polikarbonát kerti üvegház kiemelkedő szigetelőképességgekkel és kiváló terhelési képességekkel bír.Az ... Teljes leírás
- 9%
310 700 Ft
283 350 Ft
Készleten beszállítónknál
Gyártó: LanitPlast
Cikkszám: LG1501


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.
Robusztus és könnyen telepíthető KYKLOP kerti üvegház, amely prémium britt hőszigetelt polikarbonát, MARLON LONGLIFE burkolatú. Az  üvegház építhető egyenesen a talajra, alapra nincs szükség. A KYKLOP polikarbonát kerti üvegház kiemelkedő szigetelőképességgekkel és kiváló terhelési képességekkel bír.
Az üvegház 0,70–0,85 mm szilárdságú, horganyzott profilokból van összecsavarozva. A profilok anyaga melegen horganyzott, ami azt jelenti, hogy a lemezt a fürdőben „oltották” megolvasztott cinkkel, ami az egyik legjobb minőségű korróziógátló. Az ilyen típusú cinkbevonat sokkal jobb, mint a manapság általánosabb elektrolitikus bevonatok, amelyek csak rendkívül vékony cink reteget képeznek az acél felületén. A támasztó ívek egyes bordái csak 60–80 cm-re vannak egymástól, ami ennek az üvegház modellnek nagy előnye. Az ívek kicsi távolsága garantálja az üvegház építésének nagy teherbíró képességét. Az üvegház elöl és hátul is beépített dupla ajtókkal rendelkezik, így az üvegház mindkét oldalról bejárható. Az ajtó felső része nyitható, így az üvegház mindkét végén biztosítja a teljes üvegház szellőzését, gyermekek vagy háziállatok hozzáférése nélkül. Ha nem szeretné felszerelni a másik ajtót az üvegház hátsó részén, helyette szellőzőablakot tehet be.
A polikarbonát vastagsága 4 mm. A magas minőség érdekében MARLON LONGLIFE britt kamrás polikarbonátot használtak. (gyártó: Brett Martin - Egyesült Királyság). A polikarbonátnak erős UV-szűrője van, tehát nem törékeny vagy sárgás. A LANIT PLAST, s.r.o. 1999 óta az egyik legnagyobb hivatalos polikarbonát-importőr a Cseh Köztársaságban. Tehát ezek az üvegházak azon ritka termékek közé tartoziknak a cseh piacon, amelyek kiváló minőségű polikarbonátból készülnek, amely cseh tanúsítvánnyal igazolható.

Figyelmeztetés: 

1) Az esetben, ha szándékába ál a beton esetleg a tégla alapfal építése, ezt csak az üvegház megvásárlása és az acél alap szerelése (üvegház szerkezet összeszerelése) után tegye. Az itt szereplő méretek a maximális külső méreteket jelentik, és ezek nem felhasználhatók az alapfal kiméréséhez és az építéséhez.    

2) Figyelem! – ennél az üvegház típusnál az előrealakított polikarbonát lemezeket önsegítségével szükséges alakítani. A pontos vágási tervet a kartonba a polikarbonát lemezeknél találja. 3) A természetes trágya (ló, / tehén trágya, csirketrágya stb.) ugyanakkor a műtrágya, növény védő szerek, gyomirtók és egyéb vegyi anyagok használása esetén, hosszabb vagy rövidebb idő alatt, a korrózió megjelenését okozhatja az üvegház acél alkatrészein (alap, csavarok, stb.).

A csomagolóanyagot (dobozt, beleértve a belső csomagolóanyagot) ajánlott a jótállás érvényessége alatt megőrizni. 

Az LanitPlast  gyártó termékeire a szállítási költséget  egyéni megállapodás szerint számoljuk el. A feltüntett ár tájékoztató jellegű. A szállítás időtartama termékenként eltérhet. Rendelés leadását követően az ügyfélszolgálat tájékoztatni fogja Önt a kézbesítés menetéről.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető


LANITPLAST üvegház KYKLOP 3x4 m összeszerelési útmutató

 Termék paraméterei

Kategória:  Acél üvegházak

Tömeg: 77 kg

Szín: ezüst

Beépített terület: 12 m2

Külméret szélesség: 3 m

Külméret hossza: 4 m

Külméret magassága:  2,05 m

Ajtó: 2x kétszárnyú ajtópántokkal

Ajtó szélesség: 0,70 m

Ajtó magassága: 1,70 m

Üvegezés rögzítés: horganyzott acél kapcsok

Szerkezet anyaga: horganyzott acél profilok 

Üvegezés anyag: kamrás polikarbonát 4 mm

Üvegezés garancia: a polikarbonátra 10 év garancia jégkár ellen

Gyártó: LANIT PLAST

Csomagolás: 1 daboz -  80 x 80 x 220 cm

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek