Hercegnő hintó gyerekágy Inlea4Fun - rózsaszín | Gyerekágy | Inlea.hu - a játék webáruház

Hercegnő hintó gyerekágy Inlea4Fun - rózsaszín

A gyerekszoba elengedhetelen része a gyerekágy. Esténként minden kislány vidáman térne nyugovóra, ha egy ilyen fantasztikus hintó alakú ágy várna rá. Ez a csodálatos hintó nem hiányozhat egyetlen hercegnő birodalmából sem. Minden kislány álma, hogy hercegnő lehessen. A tündérmesék világa ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: Plastiko
Cikkszám: PLA-109


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

A gyerekszoba elengedhetelen része a gyerekágy. Esténként minden kislány vidáman térne nyugovóra, ha egy ilyen fantasztikus hintó alakú ágy várna rá. Ez a csodálatos hintó nem hiányozhat egyetlen hercegnő birodalmából sem. Minden kislány álma, hogy hercegnő lehessen. A tündérmesék világa költözik a gyerekszobába ezzel a hintó alakú meseággyal. Megunhatatlan játék, mesés és kényelmes pihenőhely a kis hercegnőknek. 

Az ágy 4 kerékkel van ellátva, melyek az ágy oldalához vannak rögzítve. Több helyen marásminta díszíti az oldalát. Egy kis lépcső segítségével juthat be a hercegnő az ágyba. Ez a fantasztikus ágy gyermekbarát alapanyagokból készült, európai normák szerint.

Most ajándék matraccal!

Jellemzői:

- minőségi termék

- EU-ban készült termék

- gyermekbarát alapanyagból készül

- ajándék matrac

- mesebeli kinézet


A szállítási időtartam eltérhet a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető.

 Termék paraméterei

Külső méretek: 220x120x60 cm

Fekvő felület: 180x90cm

Matrac magassága: 10 cm

Maximális terhelhetősége: 100 kg


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek