Gyerekágy Inlea4Fun Tűzoltóautó | Gyerekágy | Inlea.hu - a játék webáruház
Kedves Vásárlónk!

Tájékoztatni szeretnénk Önt, hogy az Kertaktiv.hu webáruház 2024. március 1-től egyesül egy már több országban is jól működő és webshopokat üzemeltető vállalattal, mellyel tovább szeretnénk növelni a vásárlói élményt és tökéletesíteni szeretnénk szolgáltatásainkat.

Amire mindenképpen számíthatnak:
Ingyenes szállítási akciók, kedvezményes szállítás, napi termék akciók, szélesebb áru portfólió, óriási raktárkészlet.

Az egyesülés során igyekszünk minimalizálni a fennakadásokat és gördülékenyen végrehajtani a feladatokat, de rendelés teljesítési késedelmek még előfordulhatnak.
Minden beérkezett rendelést fogadunk, és a lehető legrövidebb időn belül ki is küldjük azt.
Kérjük a szíves türelmüket és megértésüket.

Kertaktiv webáruház

Gyerekágy Inlea4Fun Tűzoltóautó

Minden kisgyerek álma, hogy egyszer tűzoltó legyen! Ez a különleges, tűzoltó formájú autós meseágy segít az álmokat valóra váltani! Nagy odafigyeléssel és számítógép általt vezérelt munkával megalkotott faelemek a valósághű formáért, amelyek az egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaznak! Az ágy ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: Plastiko
Cikkszám: PLA-125


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

Minden kisgyerek álma, hogy egyszer tűzoltó legyen! Ez a különleges, tűzoltó formájú autós meseágy segít az álmokat valóra váltani! Nagy odafigyeléssel és számítógép általt vezérelt munkával megalkotott faelemek a valósághű formáért, amelyek az egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaznak! Az ágy elöl működő LED lámpás fényszórókkal van ellátva, melyek elemre működnek. A tűzoltóágyhoz illően a tetején piros és kék színű villogók találhatóak, melyek nem világítanak. A vezető fülkében forgatható fakormány található. Tűzoltós ágyunk külső díszítése nem gyorsan kopó matrica, hanem valódi rászerelt fa alkatrészek, 3D hatással.

Az ágy MDF lapokból, az ágyrács erős bükkfa lécekből áll. Terhelhetősége 100 kg, így akár a szülő is odafekhet a gyermekhez! A faelemek kiválóan megmunkált  darabok, 3D marásos mintákkal a valósághű kinézetért. Bevizsgált, gyerekekre biztonságos alapanyagokból készült. Ez a kíváló minőségű autóságy európai üzemben készül. A gyártó a változtatás jogátel fenntartja apróbb módosításokra a képen láthatótól, pl a tűzoltóságy villogójának színe eltérhet.

Jellemzői:

- minőségi termék

- elöl LED lámpás fényszórókkal ellátva

- forgatható fakormány

- EU-ban gyártva

- 3D marásos minták

- valósághű kinézet

- ajándék matrac


A szállítási időtartam eltérhet a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető.

 Termék paraméterei

Külső méretek: h-205 cm, sz-106 cm

Fekvő felület: h-190 cm, sz-90 cm

Maximális terhelhetőség: 100 kg


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek

Gyerekágy Inlea4Fun ZigZak - nagy - Kék
69 990 Ft 84 590 Ft
Gyerekágy Sleepcar Inlea4Fun - Piros
157 990 Ft 241 590 Ft
Gyerekágy Inlea4Fun Minimax - kicsi - Piros
104 590 Ft 132 390 Ft
Gyerekágy Inlea4Fun ZigZak - kicsi - Piros
60 990 Ft 81 590 Ft