Háromkerekű roller Minnie, magasságilag állítható kormánnyal csúszásmentes | Roller | Inlea.hu - a játék webáruház

Háromkerekű roller Minnie, magasságilag állítható kormánnyal csúszásmentes

A 3-kerekű Minnie roller ideális ajándék minden gyerkőc számára. A roller csodaszép Disney Minnie mesemotívumban tetszeleg. A mesés roller erős és stabil szerkezettel rendelkezik, mely kellemes biztonságérzetet nyújt a gyerekek számára.Háromkerekű mesés roller sokkal stabilabb, biztonságosabb és ... Teljes leírás

Lehetséges választások

18 700 Ft
Készleten van
Várható szállítás július 8.
Gyártó: Delta Children
Cikkszám: KOBH0828


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen.

A 3-kerekű Minnie roller ideális ajándék minden gyerkőc számára. A roller csodaszép Disney Minnie mesemotívumban tetszeleg. A mesés roller erős és stabil szerkezettel rendelkezik, mely kellemes biztonságérzetet nyújt a gyerekek számára.

Háromkerekű mesés roller sokkal stabilabb, biztonságosabb és kényelmesebb, mint hagyományos társai, ezért se habozzon és lepje meg kis hercegnőjét ilyen nagyszerű közlekedési eszközzel. A roller kerekei rugalmas műanyagból készültek, tömörek, nem adnak zajt. Menő roller a magasságilag állítható kormánynak köszönhetően együtt növekszik a gyerkőccel, alkalmazkodik igényeihez, így a rollerezés biztonságos és kényelmes lesz a csöppség részére éveken keresztül.

 A rollernak köszönhetően a gyermekek megtanulják megtartani az egyensúlyérzéküket és fejlesztik mozgási készségeiket. A roller segíti a végtagok izmainak erősödését és nem utolsó sorban a csöppségek friss levegőn tölthetik a szabadidejüket. Ugyanakkor a gyerekeket felkészíti az odafigyelésre és a reflexeik fejlesztésére. Rollerezés közben ajánlott az olyan védőfelszerelés használata, mint a sisak, térd, csukló, és könyökvédők.


Jellemzői:

- háromkerekű

- állítható kormánymagasság

- Minnie mesemotívummal ellátva

- fém és műanyag konstrukció

- PVC kerekek

 Termék paraméterei

Maximális teherbírás: 20 kg

Méretek

Állítható kormánymagasság :  59-64 cm

Első kerék átmérője  : kb 14 cm

Hátsó kerekek átmérője :  kb.12 cm

Kormány szélessége : 35 cm

Fellépő méretei : 23 x 11 cm


Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek