Gyerekágy Inlea4Fun Vaper Turbo | Gyerekágy | Inlea.hu - a játék webáruház

Gyerekágy Inlea4Fun Vaper Turbo

A gyerekszoba elengedhetelen része a gyerekágy. Esténként minden kisfiú vidáman térne nyugovóra, ha egy ilyen fantasztikus autós ágy várna rá. Gyermeked úgy fogja érezni magát ebben az ágyban, mint egy igazi autóversenyző. Biztonsági övet bekapcsolni és már indulhat is a bajnokság ezzel a sportos ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: Plastiko
Cikkszám: PLA-128


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

A gyerekszoba elengedhetelen része a gyerekágy. Esténként minden kisfiú vidáman térne nyugovóra, ha egy ilyen fantasztikus autós ágy várna rá. Gyermeked úgy fogja érezni magát ebben az ágyban, mint egy igazi autóversenyző. Biztonsági övet bekapcsolni és már indulhat is a bajnokság ezzel a sportos autósággyal!!! 

Az élethű kidolgozású autós gyerekágy LED lámpás fényszóróval van ellátva. Az ágy kerekei kidomborodnak. A gyerek ágy egyszerűen tisztítható, kiváló minőségű műanyagból és MDF-ből készült. Kiváló minőségű, EU-ban készült termék. A gyártó a változtatás jogát fenntartja apróbb módosításokra a képen láthatótól. Most ajándék matraccal együtt szállítjuk.


Jellemzői:

- ajándék matrac

- kíváló mínőségű

- 3 az 1 ben játék, öröm, alvás

- LED világítás


A szállítási időtartam eltérhet a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető.

 Termék paraméterei

Ágy mérete: 220 x 115 x 60 cm

Matrac mérete: 200 x 90 x 10 cm

Súly: 75 kg

Maximális terhelhetőség: 100 kg


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek