Gyerekágy Inlea4Fun JEEP Szafari | Gyerekágy | Inlea.hu - a játék webáruház

Gyerekágy Inlea4Fun JEEP Szafari

A gyerekszoba elengedhetelen része a gyerekágy. Esténként minden gyerek vidáman térne nyugovóra, ha egy ilyen fantasztikus szafari autós ágy várna rá. A szavanna ifjú kalandvágyó vadászainak ideális választás ez a gyerekágy. Az ágy oldala és eleje élethű szafari autóra emlékeztet. Kerekei ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: Plastiko
Cikkszám: PLA-118


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

A gyerekszoba elengedhetelen része a gyerekágy. Esténként minden gyerek vidáman térne nyugovóra, ha egy ilyen fantasztikus szafari autós ágy várna rá. A szavanna ifjú kalandvágyó vadászainak ideális választás ez a gyerekágy. Az ágy oldala és eleje élethű szafari autóra emlékeztet. Kerekei kidomborodnak. Az autós gyerekáyg oldalai úyg vannak kialakítva, hogy leesésgátlóként is funkciónál,  ezáltal kissebb gyermekek számára is megfelelő választás. A leesésgátlóval eláttot gyerekágyaknál nem kell azon aggódni, hogy éjszaka leesik a földre a gyermek.

A Szafaris autós ágy kiváló minőségű MDF lapból és az autógyártásban használatos ABS-ből készűlt nagy szaktudással a valósághű formákért! Könnyen tisztítható, biztonságos,az egészségre ártalmas anyagot kis mértékben sem tartalmaz! A gyártó a változtatás jogát fenntartja apróbb módosításokra a képen láthatótól.

Most ajándék matraccal szállítjuk!


Jellemzői:

- minőségi termék

- igazi szafari autóra emlékeztet

- EU-ban gyártva

- ajándék matraccal

- gyermekbarát alapanyagokból készült


A szállítási időtartam eltérhet a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélzoglálatunkon tájékozódhat.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető.

 Termék paraméterei

Mérete: 205 x 76 x 116 cm

Matrac mérete: 190 x 90 x 10 cm

Súly: 85 kg


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek