Finn szauna beltéri Karibu HOLZTECHNIK SANDRA 6160 | Inlea.hu - a játék webáruház
Kedves Vásárlónk!
Tájékoztatni szeretnénk Önt, hogy az kertaktiv.hu webáruház működtetését 2024. február 20-tól átveszi egy már több országban is jól működő és webshopokat üzemeltető AGA 24 s.r.o. vállalat.
Ez idő alatt előfordulhatnak működési avagy technikai fennakadások, rendelés teljesítési késedelmek. Igyekszünk az átállást gyorsan és gördülékenyen végrehajtani. Kérjük a szíves türelmüket és megértésüket.

Inlea webáruház

Finn szauna beltéri Karibu HOLZTECHNIK SANDRA 6160

Ezt a finn szauna modellt egy ház vagy lakás edzett belső tereire tervezték. Gyártója, a németországi brémeni KARIBU HOLZTECHNIK cég, sikeresen folytatta évszázados skandináv szauna hagyományát, miközben beépítette a mai modern technológiát. Ez a kisebb finn szauna legfeljebb két ember számára kényelmes. A ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: KARIBU HOLZTECHNIK
Cikkszám: LG1953


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

Ezt a finn szauna modellt egy ház vagy lakás edzett belső tereire tervezték. Gyártója, a németországi brémeni KARIBU HOLZTECHNIK cég, sikeresen folytatta évszázados skandináv szauna hagyományát, miközben beépítette a mai modern technológiát. Ez a kisebb finn szauna legfeljebb két ember számára kényelmes. A szauna mérete 145 x 145 cm. A szauna tetőkeretes és LED-es világítást nem tartamazza. A szauna teljes egészében skandináv fenyőfából készül. A fa Európa távoli északi részéről származik, és kémiailag teljesen kezeletlen. Ennek eredményeként mentes minden ismert problematikus anyagtól, amelyek a szaunázás során a fából szabadulhatnak fel. Ez a fedett szauna kivételes hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.  A szauna teljes falvastagság tehát 38 mm. Az üvegajtók 8 mm vastag füstbarna biztonsági üvegből készülnek. Ajtó méretei 64 x 162 cm. Ajtó fogantyú KARIBU kivitelben. A szaunának nincs saját padlózata, és kizárólag megfelelő padlóval ellátott, szakszerűen csempézett helyiségben kell elhelyezni.

Ehhez a szauna modellhez energiatakarékos 3,6 kW, 9 kW teljesítményű elektromos kemence vásárolható.

Felszerelés és kiegészítők:

A szokásos csomag tartalma 2x aspen fapad (1x szélesség 57 cm + 1x szélesség 27 cm, legfeljebb 250 kg) és a sütő fa védőkerete.

Szauna vásárlás előtt:

A szauna vásárlása előtt javasoljuk ellenőrizni a lakás tulajdonosának hozzájárulását. Ezután meg kell tudni, hogy milyen lehetőségek vannak a szauna kályhák csatlakoztatására, azaz. hogy van-e 400 V a lakásban, és van-e minimum 16 A a biztosítékban.

A szállítási időtartam eltérhet a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető. 

 Termék paraméterei

Gyártó: KARIBU HOLZTECHNIK
Kategória: beltéri szaunák
Építőanyag: skandináv fenyő
Falvastagság: 38 mm
Ajtó: teljes üveg - füstüveg 8 mm
Pad és kiegészítők anyaga: nyárfa
Padok száma és mérete: 2x / 1x szélesség 57 cm + 1x szélesség 27 cm
Személyek száma: 2
Ajánlott kemencék: 3,6 kW vagy 9 kW
Szaunakályhák: nem
Szaunakövek: nem
Szélesség (kültéri): 1,45 m
Mélység a falig: 1,45 m
Magasság (kültéri): 1,87 m
Súly: 250 kg
Csomag méretei: 202 x 116 x 53 cm / 270 kg

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek