Elektromágneses elliptikus tréner HMS PREMIUM H1833-i | Ellipszis trénerek | Inlea.hu - a játék webáruház

Elektromágneses elliptikus tréner HMS PREMIUM H1833-i

A HMS PREMIUM márkájú H 1833-i ergométer cross trainer egy innovatív számítógéppel van felszerelve, amely lehetővé teszi Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkező mobil eszköz csatlakoztatását. Csak töltse le az ingyenes iConsole+ alkalmazást okostelefonjára vagy táblagépére, ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: HMS PREMIUM
Cikkszám: 17-2-068


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

A HMS PREMIUM márkájú H 1833-i ergométer cross trainer egy innovatív számítógéppel van felszerelve, amely lehetővé teszi Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkező mobil eszköz csatlakoztatását. Csak töltse le az ingyenes iConsole+ alkalmazást okostelefonjára vagy táblagépére, és interaktív információkhoz juthat.

Fékrendszerét egy elektromágnes vezérli, amely kisebb vagy nagyobb erősségű mezőt hoz létre. Ennek köszönhetően az ellenállás mértéke, valamint változásának érzékelési sebessége sokkal nagyobb, mint más ilyen típusú készülékeknél. De ez még nem minden! Ezt a modellt az jellemzi, hogy nem tartalmaz mozgó alkatrészt a fékrendszerben, így kevésbé sérülhet. A HMS Premium márkájú termékeket a legmagasabb minőség és funkcionalitás, valamint a lehetséges beállítások széles skálája jellemzi. A HMS H 1833-i elliptikus tréner 16 fokozatú automatikus terhelésállítással és 8 kg teherbírással van felszerelve. Az elektronikus terhelésszabályozás lehetővé teszi a beállítás módosítását anélkül, hogy meg kellene szakítania az edzést. A mágneses terhelési rendszernek köszönhetően az edzés csendes, és nem zavarja a közelben tartózkodó embereket.

Minden lépésnél új élmények várnak rád, amelyek nem csak a fellépési motivációt erősítik, hanem lehetővé teszik az új helyek felfedezésének örömét is. A H 1833-i ergométer interaktív funkciói a vonzó dizájnnal kombinálva minden bizonnyal a sport és a technikai újítások szerelmeseinek tetszeni fognak.


Jellemzői:

- Számítógép az ingyenes iConsole+ alkalmazással

- USB bemenet (az eszközök táplálásához)

- 18 edzésprogram

- Szállító kerekek

- 8 kg teherbírással

- fékrendszer nem tartalmaz mozgó alkatrészt

 Termék paraméterei

Ellenállás: elektromágneses

Terhelés: 16 fokozatú automatikus szabályozás

Teherkerék: 8 kg

A fogantyúk magasságállítása: 3 4,5 cm-es fokozat

Lépésállítás: 3 3 cm-es fokozat

A gép mérete

- hossza: 145 cm

- szélessége: 62 cm

- magasság: 155 cm

Lépéshossz: 46-52 cm (szabályozott)

Lépéstávolság: 20 cm

A lépéshossz függőleges és vízszintes szabályozása

Hálózati adapter: 230 V

Súly: 51 kg

Maximális terhelés: 150 kg


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek