ARROW sarok horgonyzó készlet betonba | Kerti tároló ház kiegészítők | Inlea.hu - a játék webáruház

ARROW sarok horgonyzó készlet betonba

A házikót két féle horgonyzó módszerrel lehet a talajhoz fogatni:   a)   A horgonyzó készlettel, amelyet kiegészítőként megvásárolhatja. A készlet 4 darab sarok pléhet tartalmaz, amelyek segítségével a négyszög alakú alapzathoz lehetővé teszi a rögzítést. A készlet továbbá csapokat is tartalmaz, amelyek ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Cikkszám: LG979


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

A házikót két féle horgonyzó módszerrel lehet a talajhoz fogatni:

  a)   A horgonyzó készlettel, amelyet kiegészítőként megvásárolhatja. A készlet 4 darab sarok pléhet tartalmaz, amelyek segítségével a négyszög alakú alapzathoz lehetővé teszi a rögzítést. A készlet továbbá csapokat is tartalmaz, amelyek egyik végét belehajtjuk a vázba, és másik felét a hozzáadott anyákkal a betonba.

  b)   Hagyományos csavarokkal, hagyományos anyákkal, közvetlenül az alap vázon keresztül. Igaz nem egy megtervezett megoldás, mint a horgonyzó készlet esetében, viszont, ha otthonában rendelkezik megfelelő eszközökkel, és kivitelezhető, megspórolhatja a horgonyzó készlet árát.

Az alapzat nem horgonyzó egység ként szolgál, csupán egy konstrukció, amely merevíti magát a házikót, és megkönnyíti bármilyen tipusú padló illesztését

ARROW sarok horgonyzó készlet:

- 12x csavar és vas anyák a betonba

 

Az ARROW STORAGE PRODUCTS gyártó termékeire a szállítási költséget  egyéni megállapodás szerint számoljuk el, a szállítás időtartama termékenként eltérhet.

FIGYELEM: Az Arrow horgonyzó készletet csak Arrok kerti tároló házzal együtt lehet rendelni. Önállóan csak horgonyzó készlet nem rendelhető. 

 Termék paraméterei

A csomag tartalma:

- 4x sarok pléh

- 8x tartó lemez


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek