Alumínium terasztető WALL 53 fehér + bronz PC LANITPLAST | Pergolák | Inlea.hu - a játék webáruház

Alumínium terasztető WALL 53 fehér + bronz PC LANITPLAST

Alumínium pergola a falhoz, ahol kellemes pihenési helyet talál közvetlenül a háza mellett. A pergola szerkezete tartós alumíniumötvözetből készül, porszórt festékkel (komaxit) permetezik, ezért tartósan ellenáll a természetes éghajlati hatásoknak. A tető 6 mm vastag üreges polikarbonátból készül, ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: LanitPlast
Cikkszám: LG2131


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.
Alumínium pergola a falhoz, ahol kellemes pihenési helyet talál közvetlenül a háza mellett. A pergola szerkezete tartós alumíniumötvözetből készül, porszórt festékkel (komaxit) permetezik, ezért tartósan ellenáll a természetes éghajlati hatásoknak. A tető 6 mm vastag üreges polikarbonátból készül, amelyet 3 árnyalatban szállítunk - átlátszó vagy tejfehér áttetsző (úgynevezett OPAL) vagy füstös barna (BRONZE). A maximális minőség biztosítása érdekében kiváló minőségű polikarbonátot (a Brett Martin nagy-britanniai gyártmányú) MARLON-t használnak, amely építőanyagként igényes teszteken esett át Csehországban az állam által akkreditált tesztlaboratóriumokban. A polikarbonát szerződéses meghosszabbított 10 éves garanciával rendelkezik a jégeső törhetetlenségére.

A pergola modell nagy előnye, hogy egyszerű készletként szállítjuk. Mindenki könnyedén önállóan építhet pergolát, ahol és amikor akar. Akkor nem kell profi céget vagy iparost keresnie a pergola építéséhez. A barkácsolók számára a WALL pergola felállítása viszonylag egyszerű, és ezt két ember is megteheti

Jellemzői:

- karbantartás nélküli rendszer

- alumínium konstrukció => hosszú pergola élettartam

- a pergola olyan helyként szolgálhat, amely alkalmas pihenésre a barátokkal ülve

- a pergola a kerti grillel együtt a kert ellenállhatatlan részét hozza létre az ételek elkészítésekor, különösen a férfiak számára.


A csomag méretei:

karton 1 - 302 x 35 x 22 cm / 38 kg

karton 2 - 222 x 24 x 14 cm / 18 kg

karton 3 - 300 x 60 x 5 cm / 19 kg


A szállítási időtartam eltérhet a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető. 

 Termék paraméterei

Gyártó: LANIT PLAST
Beépített terület: 14,88 m2
Külméret szélesség: 3,00 m
Külméret hossza: 4,96 m
Külméret magasság: 2,12 - 2,78 m
Szín: fehér
Szerkezet anyaga: alumínium
Tető anyag: polikarbonát 6 mm bronz
Tömeg: 75 kg

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek