Üvegház VITAVIA SIRIUS PC 4 mm - Zöld | Üvegházak | Inlea.hu - a játék webáruház

Üvegház VITAVIA SIRIUS PC 4 mm - Zöld

A SIRIUS üvegházak a PREMIUM kategóriába tartoznak - az üvegházat az Egyesült Királyság márkás gyártója gyártja. Az üvegház eloxált alumínium profilokból készül. Az üvegezés 4 mm vastag, hőszigetelő celluláris polikarbonát panelekből készül. Az üvegezés acél kapcsokkal van rögzítve a ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: Vitavia
Cikkszám: LG630


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

SIRIUS üvegházak a PREMIUM kategóriába tartoznak - az üvegházat az Egyesült Királyság márkás gyártója gyártja. Az üvegház eloxált alumínium profilokból készül. Az üvegezés 4 mm vastag, hőszigetelő celluláris polikarbonát panelekből készül. Az üvegezés acél kapcsokkal van rögzítve a szerkezethez. Polikarbonát - kiváló minőségű kettős falú polikarbonát UV szűrővel (nem törékeny, nem sárgás). A maximális minőség biztosítása érdekében a legtöbb üvegházunkban üvegezésnél Marlon kamrás polikarbonátot (Brett Martin - Egyesült Királyság gyártja) vagy SUNLITE polikarbonátot (a Palram Europe - Németország gyártja) használunk. Mindkét polikarbonátot hivatalosan importálják a Cseh Köztársaságba és saját tesztjelentéseink vannak (a LANIT PLAST, s.r.o. kiadva). Ez a kevés üvegházak egyike a cseh és a szlovák piacon, amelyek kiváló minőségű polikarbonáttal vannak ellátva, cseh tanúsítvánnyal. A csomag tartalmaz kétszárnyú tolóajtókat (szélesség a lyukban = 122 x 191 cm), alapot, AL profilokat, üvegezést, 4 tetőszellőző ablakot manuális nyitással, 3 eresz, az összes összekötő anyagot. Az üvegház építhető akár tégla (beton, egyéb) alapra, vagy horganyzott lemezből készült alapra (a szállítás része). Az üvegházhoz számos kiegészítő megvásárolható - polcok, állványok, egyéb szellőztető tető- és oldalablakok, automatikus nyílások ezekhez az ablakokhoz, ereszcsatorna-készletek, hőmérők, higrométerek, öntözőberendezések, elektromos ellenállású fűtőtalaj.


Figyelem:
1) Az esetben, ha szándékába ál a beton esetleg a tégla alapfal építése, ezt csak az üvegház megvásárlása és az acél alap szerelése (üvegház szerkezet összeszerelése) után tegye. Az itt szereplő méretek a maximális külső méreteket jelentik, és ezek nem felhasználhatók az alapfal kiméréséhez és az építéséhez.  

2) A természetes trágya (ló, / tehén trágya, csirketrágya stb.) ugyanakkor a műtrágya, növény védő szerek, gyomirtók és egyéb vegyi anyagok használása esetén, hosszabb vagy rövidebb idő alatt, a korrózió megjelenését okozhatja az üvegház acél alkatrészein (alap, csavarok, stb.).
A csomagolóanyagot (dobozt, beleértve a belső csomagolóanyagot) ajánlott a jótállás érvényessége alatt megőrizni. 

A szállítási időtartam eltérhet a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető.

FIGYELEM:
A megvásárolt árut a kézhezvételtől számított 1 hónapon belül ellenőrizni kell! Kérjük ellenőrizni, hogy az összeszereléshez szükséges összes elemet tartalmazza-e, illetve, hogy sérülésmentes-e termék. Az ilyen jellegű reklamációkat 1 hónap elteltével automatikusan elutasítjuk.

 Termék paraméterei

Kategória: Alumínium üvegházak
Tömeg: 124 kg
Szín: zöld
Tetűvilágító ablak: 4x
Beépített terület: 13 m2
Külméret szélesség: 3,83 m
Külméret hossza: 3,83 m
Külméret magasság: 2,54 m
Ajtó: kétszárnyú tolóajtó
Ajtó szélesség: 1,22 m
Ajtó magasság: 1,91 m
Üvegezés rögzítés: acél listákkal
Szerkezet anyaga: eloxált alumínium, 
Üvegezés anyag:  cellás polikarbonát 4 mm 
Szerkezeti garancia: 15 év garancia az alumínium szerkezetre
Gyártó: Vitavia Garden
A csomag tartalmazza az alapot: igen

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek