Tricikli TOYZ York - kék | Tricikli | Inlea.hu - a játék webáruház

Tricikli TOYZ York - kék

TOYZ York tricikli  a vidám színével hamar a nagyobb gyerekek kedvenc játékává válhat. A lábbal hajtós kivitelű tricikli fejleszti a gyermekek mozgáskoordinációját, és felkészíti a kétkerekű biciklizéshez. A masszív fém vázból készült tricikli 3-5 éves korú gyermekek számára ajánlott.A York tökéletes azon szülők számára, ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: TOYZ
Cikkszám: CO-16702


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

TOYZ York tricikli  a vidám színével hamar a nagyobb gyerekek kedvenc játékává válhat. A lábbal hajtós kivitelű tricikli fejleszti a gyermekek mozgáskoordinációját, és felkészíti a kétkerekű biciklizéshez. A masszív fém vázból készült tricikli 3-5 éves korú gyermekek számára ajánlott.A York tökéletes azon szülők számára, akik az első pedálos járgányt keresik gyermeküknek. Könnyű, kompakt ezáltal egyszerűen szállítható. A York legnagyobb előnye ugyanakkor a gyermekek számára nyújtott felejthetetlen szórakozás.

A tricikli sok kisgyermek legelső önálló közlekedési eszköze. Számos hasznos tulajdonsága mellett a gyerekek imádják a triciklit, mert az olyan "felnőttes", és így egyedül, szinte segítség nélkül el tudnak jutni oda, ahova szeretnének. A szülők számára is nagy segítség lehet, mivel fejleszti a kisgyerek motorikus készségét, illetve önállóságát. Izmai erősödnek, megtanulja használni egyensúly érzékét, amikor le- illetve felmászik a triciklire és közlekedik vele.  Megtapasztalja, milyen is a függetlenség érzése és a mozgás szabadsága. A minőségi váznak köszönhetően biztonságos, a nagy kerekei pedig biztosítják a kitűnő stabilitást.


Jellemzői:


- 3-5 éves korú gyermekeknek ajánlott

- teherbírás max. 25 kg

- minőségi konstrukció

- csengő

- kényelmes fogódzók

- könnyen hordozható

- modern dizájn Termék paraméterei

Felszereltség:

- tömör váz

- csengő

- habkerekekMéretek

- 77 x 48 x 66 cm

- első kerekek átmérője 27 cm

- hátsó kerekek átmérője 22 cm

- ülésmagasság: 33 cm

 

Csomagolás mérete: 76 x 40 x 27 cm

 

Súly: 3,9 kgÍrjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek