Ride roller MASTER - zöld | Roller | Inlea.hu - a játék webáruház

Ride roller MASTER - zöld

Minőségi roller felfújható, 16" és 12" kerekekkel. Első és hátsó fékkel ellátott, Hi-ten vázas roller anatómikusan kialakított fogantyúkkal.A kormány magassága állítható.A roller a reneszánszát éli manapság, közkedvelt kis jármű kicsit és nagyok körében. Számos hasznos tulajdonsága mellett a gyerekek is imádják, mivel ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: Master
Cikkszám: MAS-S010-blackgreen


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

Minőségi roller felfújható, 16" és 12" kerekekkel. Első és hátsó fékkel ellátott, Hi-ten vázas roller anatómikusan kialakított fogantyúkkal.A kormány magassága állítható.

A roller a reneszánszát éli manapság, közkedvelt kis jármű kicsit és nagyok körében. Számos hasznos tulajdonsága mellett a gyerekek is imádják, mivel egyedül, szinte segítség nélkül el tudnak jutni oda, ahova szeretnének. A szülők számára is nagy segítség lehet, mivel fejleszti a kisgyerek motorikus készségét, illetve önállóságát. Izmai erősödnek, megtanulja használni egyensúlyérzékét ahogy megtanul vele közlekedni.  Megtapasztalja, milyen is a függetlenség érzése és a mozgás szabadsága. A minőségi váznak köszönhetően a roller biztonságos,  nagy kerekei pedig biztosítják a kitűnő stabilitást.

Jellemzői:

- 5 éves kortól

- terhelhetősége: 100 kg

- Fék: V-fék alumínium - első, hátsó

- Anatómiai fogantyúval

 Termék paraméterei

Méret:


- kormány szélessége: 66 cm

- kormány magassága: 95-105 cm

- hosszúság: 130 cm

- fellépő hossza: 33 cm 


 Súly: 9,5 kg


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek