Medence létra 2 fokos 84 cm JILONG | Medence tartozékok | Inlea.hu - a játék webáruház

Medence létra 2 fokos 84 cm JILONG

A Jilong medence létra föld feletti medencékhez lett tervezve. A létra segítségükkel az fürdőzők kényelmesen és biztonságosan szállhatnak be és ki a medencéből. A 2 fokos medence létra stabil, rozsdamentes acélkerettel van ellátva. Az erős, csúszásgátló műanyag ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: Jilong
Cikkszám: JL29R143


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

Jilong medence létra föld feletti medencékhez lett tervezve. A létra segítségükkel az fürdőzők kényelmesen és biztonságosan szállhatnak be és ki a medencéből. A 2 fokos medence létra stabilrozsdamentes acélkerettel van ellátva. Az erős, csúszásgátló műanyag lépcsők a kerethez vannak erősítve, így biztonságos ki- és beszállást nyújtanak a fürdőzőknek a medencéből. Ezenkívül tartozik hozzá egy biztonsági lemezekkel és 2 biztos markolattal ellátott emelvény. A kinti lépcsőfokok felcsukhatóak, így megakadályozhatjuk. hogy a gyerekek felmásszanak rajta, így megelőzhetjük a baleseteket.

A biztonsági létra legfeljebb 84 cm magas föld feletti medencékhez alkalmas. Összeszerelése könnyű. Figyelem: A medence létra semleges pH-értékű vízben való használatra alkalmas (sós vízben nem használható).


Jellemzői:

- Stabil és tartós

- Megkönnyíti a medence belépését

- Csúszásgátló lépcsők

- Magasság 84 cm

- 2 fokos 

- acélkeret

 Termék paraméterei

Maximális terhelhetőség: 125 kg

Súlya: 7 kg

Magasság: 84 cm

Gyártó: JilongÍrjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek