Kerti rattan bútor szett InGarden FURNITURE CORNERS - Szürke | Kerti bútor | Inlea.hu - a játék webáruház

Kerti rattan bútor szett InGarden FURNITURE CORNERS - Szürke

A Rattan a könnyedség mellett rendkívül ellenáll az időjárási körülményeknek, például az esőnek és a hónak. Kíváló minőségű új szintetikus anyag felhasználásával készült. A Rattan, amelyből bútoraink készülnek, tökéletes utánzatú természetes anyag.Az egész szerkezet alumínium keretre van ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: InGarden
Cikkszám: RA-201009-B


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

A Rattan a könnyedség mellett rendkívül ellenáll az időjárási körülményeknek, például az esőnek és a hónak. Kíváló minőségű új szintetikus anyag felhasználásával készült. A Rattan, amelyből bútoraink készülnek, tökéletes utánzatú természetes anyag.

Az egész szerkezet alumínium keretre van szerelve. A keret csöveket porszórós módszerrel festették, amely hosszabb ideig tartó hatást és korrózióállóságot biztosít. Az ülőkék és a kanapé kényelmes párnákkal rendelkezik, az asztal pedig 5 mm-es biztonsági üveggel van felszerelve. A technorattan hasonló a természetes rattanhoz, de határozottan meghaladja a mechanikai szilárdságot és az időjárási viszonyokkal szembeni ellenállást, pl.páratartalmat vagy piszkot.

Miért technorattan?

A Technorattan úgy néz ki, mint egy közönséges rattan, de számos előnye van. Ellenáll a változó időjárási körülményeknek. A természetes anyagokkal ellentétben nagyon ellenáll a napnak, esőnek vagy alacsony hőmérsékletnek. Nem kell elrejteni őket az eső elől. Nem vesznek fel vizet. A technoratanból készült bútorok nem igényelnek szezonális felújítást. Csak nedves ruhával mossa le őket. Bútoraink kerete alumínium, amely stabilitást, tartósságot és könnyedséget biztosít. A kert gyakran a lakóegység kiterjedése, ezért kerti bútor nélkül nehéz elképzelni.

A készlet kettő kényelmes ülőkét, egy kényelmes sarokkanapét, egy asztalt és tizenöt puha párnát (6 üléspárna, 7 dekoratív párna gombokkal a hátoldalon, 2 párna puffokhoz) tartalmaz. A párnák huzatai levehőek és moshatóak. A párnabetét kb. 11 cm-es vastagságú tartós kárpithabból készültek.

A termék előnyei:

- elegáns és szabályos fonat

- modern dizíjn

- rendkívül tartós

- könnyen karbantartható

- 5 mm vastagságú edzett üveglap az asztalon


FIGYELEM: A szállítási időtartam eltér a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető.

 Termék paraméterei

Sarokkanapé külső méretei: 195 cm x 252 cm x 76 cm

-magasság 85 cm

- kartámasz magassága 64 cm

-mélység 66 cm

- ülőhely mélysége 55 cm

- a kartámasz szélessége 7 cm

Ülőke: magassága: 42 cm, mélysége: 40 cm, hossza: 40 cm

Asztal: magassága: 69 cm, mélysége:  85 cm,hossza: 145 cm

Maximális terhelés: kb. 50 kg

Súlya: A készlet teljes súlya: 64 kg

Csomagolás:

kanapé + puff, 1 doboz 195 x 91 x 87 cm / 50 kg

asztal, 1 kartondoboz 148 x 15 x 89 cm / 27 kg


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek