Kerti pavilon VITAVIA HERA 9000 - Zöld | Üvegházak | Inlea.hu - a játék webáruház
Kedves Vásárlónk!
Tájékoztatni szeretnénk Önt, hogy az kertaktiv.hu webáruház működtetését 2024. február 20-tól átveszi egy már több országban is jól működő és webshopokat üzemeltető AGA 24 s.r.o. vállalat.
Ez idő alatt előfordulhatnak működési avagy technikai fennakadások, rendelés teljesítési késedelmek. Igyekszünk az átállást gyorsan és gördülékenyen végrehajtani. Kérjük a szíves türelmüket és megértésüket.

Inlea webáruház

Kerti pavilon VITAVIA HERA 9000 - Zöld

A termék várható szállítási ideje a rendeléstől számítva körülbelül 2 hónap!!!!!!!Az Hera 9000 sorozatból származó üvegházak a PREMIUM kategóriába tartoznak – az üvegházat márkás gyártó, (származása –Egyesült Királyság) készítette, német TÜV tanusítvánnyal ellátva. Az üvegház eloxált ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: Vitavia
Cikkszám: LG650


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

A termék várható szállítási ideje a rendeléstől számítva körülbelül 2 hónap!!!!!!!

Az Hera 9000 sorozatból származó üvegházak a PREMIUM kategóriába tartoznak – az üvegházat márkás gyártó, (származása Egyesült Királyság) készítette, német TÜV tanusítvánnyal ellátva. Az üvegház eloxált alumínium profilokból készült, az üvegezés edzett, átlátszó üvegből készül, vastagsága 3 mm (oldalfal) és kiváló minőségű, duplafalú polikarbonátból készül, melynek vastagsága 6 mm (tető). Az üvegezés acélbilincsekkel van rögzítve az alumínium profilhoz. Az átlátszó polikarbonát és az üveg kiváló fényáteresztést biztosít, így az üvegház minden oldalról látható, és élvezheti a növények gyönyörű színét. A csomag része egy horganyzott acél alapzat is, melynek magassága 6 cm.

A HERA 9000 pavilon háromféle színben kapható: fém ezüst (eloxált alumínium) vagy zöld vagy fekete lakk. A fém ezüst változat általában raktáron van (lásd a képeket fentebb található információkat), a zöld és a fekete változat mindig kérésre kerül szállításra, 3-4 héten belül.

Üvegezés rögzítési módszere:

tető - AL profilba beilleszthető polikarbonát

csípő - rúddal rögzíthető üveg

 

Rövid leírás:

  • a hatszög átmérője a csúcsok között 380 cm
  • a hatszög átmérője a falak között 320 cm
  • falak magassága 194 cm
  • legmagasabb pont 300 cm
  • terület 10,24 m2
  • szerkezet színe: zöld

A csomag tartalmaz: kétlapos toló ajtót (80 x 177 cm), AL profil, üvegezés, lakkozott, horganyzott acél alap, 3x manuális szellőző ablak, összes rögzítő elemAz ábrán látható fa talaj nem része a csomagolásnak. Az üvegház csak horganyzott lemezből készült alapzatra építhető (csomag része). Az üvegházhoz számos kiegészítő vásárolható - polcok, további tető és oldalablakok automata nyitó az ablakokhoz, ereszkészletek, hőmérők, páratartalommérő, öntözőberendezések, elektromos talajfűtés. 

Az üvegházakat lapraszerelt állapotban, összeszerelési útmutatóval szállítjuk, karton papírba csomagolva. Az üvegezés fa dobozban kerül kiszállításra. A termék magán (otthonihasználatra ajánlott.

Figyelmeztetés:

Ha tégla vagy beton alapzatot szeretne építeni, akkor csak az üvegház megvásárlása után és az acél alap összeszerelése után tegye azt. Az üvegház feltüntetett méretei a maximális külső méretek, ezért nem használhatók a alap mérésére és építésére.

A természetes trágya (ló, / tehén trágya, csirketrágya stb.) ugyanakkor a műtrágya, növény védő szerek, gyomirtók és egyéb vegyi anyagok használása esetén, hosszabb vagy rövidebb idő alatt, a korrózió megjelenését okozhatja az üvegház acél alkatrészein (alap, csavarok, stb.).

 Termék paraméterei

Súly: 265 kg

Szín: zöld

Ablakok: 3x

Terület: 10,24 m2

Szélesség (külsőméret): 3,20 - 3,80 m

Hosszúság (külsőméret): 3,20 - 3,80 m

Magasság (külsőméret): 3,00 m

Ajtó: kétlapos tolóajtó

Ajtó szélesség: 0,8 m

Ajtó magasság: 1,77 m

Üvegezés rögzítés: acél kapcsokkal

Szerkezet anyaga: eloxált alumínium

Szerkezeti garancia: 15 év

Garancia az üvegezésre: 10 év jégkár ellen

Gyártó: Vitavia Garden (Egyesült királyság)

A csomag tartalmazza az alapot: igen


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek