Kerékpár kosár csomagtartóra Basil BASIL CENTO RATTAN LOOK - barna | Kerékpár kiegészítők | Inlea.hu - a játék webáruház
Kedves Vásárlónk!
Tájékoztatni szeretnénk Önt, hogy az kertaktiv.hu webáruház működtetését 2024. február 20-tól átveszi egy már több országban is jól működő és webshopokat üzemeltető AGA 24 s.r.o. vállalat.
Ez idő alatt előfordulhatnak működési avagy technikai fennakadások, rendelés teljesítési késedelmek. Igyekszünk az átállást gyorsan és gördülékenyen végrehajtani. Kérjük a szíves türelmüket és megértésüket.

Inlea webáruház

Kerékpár kosár csomagtartóra Basil BASIL CENTO RATTAN LOOK - barna

A Basil BASIL CENTO RATTAN LOOK hátsó kosár egy modern és massziv kiegészítője a kerékpárnak. Ezt a kosarat nagyon szeretni fogja. Nagy bevásárlásoknál, kirándulásoknal nagyon praktikus, sok minden elfér benne. A kosár szintetikus rattan anyagból készült, ami ellenáll az időjárás viszontagségaival szemben. A szép ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: Basil
Cikkszám: HE-55215


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

Basil BASIL CENTO RATTAN LOOK hátsó kosár egy modern és massziv kiegészítője a kerékpárnak. Ezt a kosarat nagyon szeretni fogja. Nagy bevásárlásoknál, kirándulásoknal nagyon praktikus, sok minden elfér benne. A kosár szintetikus rattan anyagból készült, ami ellenáll az időjárás viszontagségaival szemben. A szép design-nak köszönhetően az Ön kerékpárját is feldobja.


Jellemzői:

- kézzel készült

- szintetikus rattan anyagból készült

- a rögzítő elemeket a csomag tartalmazza


 Termék paraméterei

Méretei:

- Hosszúág: 470 mm

- Szélesség: 320 mm

- Magasság: 210 mm

Teherbírás: maximum 15 kg

Súly: 1,88 kg


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek