Kerékpár hátsó kosár kis állatoknak Basil BUDDY MIK - system rögzítéssel | Kerékpár kiegészítők | Inlea.hu - a játék webáruház
Kedves Vásárlónk!
Tájékoztatni szeretnénk Önt, hogy az kertaktiv.hu webáruház működtetését 2024. február 20-tól átveszi egy már több országban is jól működő és webshopokat üzemeltető AGA 24 s.r.o. vállalat.
Ez idő alatt előfordulhatnak működési avagy technikai fennakadások, rendelés teljesítési késedelmek. Igyekszünk az átállást gyorsan és gördülékenyen végrehajtani. Kérjük a szíves türelmüket és megértésüket.

Inlea webáruház

Kerékpár hátsó kosár kis állatoknak Basil BUDDY MIK - system rögzítéssel

A Basil hátsó kosár kis állatoknak egy modern és massziv kiegészítője a kerékpárnak. A kosár lehetővé teszi, hogy kutyáját, problémamentesen magával vigye biciklis útjaira. Nagyon tartós, hosszú élettartamú műanyagból készült. A kosár az arra előre felszerelt tartó segítségével egyszerűen és gyorsan rögzíthető a ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: Basil
Cikkszám: HE-66003


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

Basil hátsó kosár kis állatoknak egy modern és massziv kiegészítője a kerékpárnak. A kosár lehetővé teszi, hogy kutyáját, problémamentesen magával vigye biciklis útjaira. Nagyon tartós, hosszú élettartamú műanyagból készült. A kosár az arra előre felszerelt tartó segítségével egyszerűen és gyorsan rögzíthető a csomagtartóra, és max. 15 kg súllyal terhelhető. A MIK univerzális adapterrel rögzítheti a kosarat, az adapter tarozéka a csomagnak. Egy puha párna is tartozik a kosárhoz, amely a kis kedvence kényelmét biztosítja.

Jellemzői:

- max. 15 kg súllyal terhelhető

- a rögzítő tartozéka a csomagnak

- kis párna


Abban az esetben, ha kerékpárja nem rendelkezik MIK - rendszer rögzítéssel, a kosár rögzítéséhez beszerezhető a hozzá való adapter (66266).

 Termék paraméterei

Méretei:

- Hosszúág: 450 mm

- Szélesség: 420 mm

- Magasság: 330 mm

Teherbírás: maximum 15 kg


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek