Karácsonyi gömbök 100 db 6 cm Inlea4Fun - piros | Egyéb | Inlea.hu - a játék webáruház
Kedves Vásárlónk!
Tájékoztatni szeretnénk Önt, hogy az kertaktiv.hu webáruház működtetését 2024. február 20-tól átveszi egy már több országban is jól működő és webshopokat üzemeltető AGA 24 s.r.o. vállalat.
Ez idő alatt előfordulhatnak működési avagy technikai fennakadások, rendelés teljesítési késedelmek. Igyekszünk az átállást gyorsan és gördülékenyen végrehajtani. Kérjük a szíves türelmüket és megértésüket.

Inlea webáruház

Karácsonyi gömbök 100 db 6 cm Inlea4Fun - piros

Nincs karácsonyfa szép karácsonyfadíszek nélkül! Válogass kedvedre a karácsonyi díszek hatalmas kínálatából! Karácsonyi díszek mindazoknak, akik szeretnék színesebbé varázsolni fenyőfájukat. A karácsonyi gömbökkel azonnal hamisítatlan ünnepi hangulatot csempészhetünk a lakásba, különösen ha fényfüzérrel ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: Inlea4Fun
Cikkszám: GIF8691_RD


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

Nincs karácsonyfa szép karácsonyfadíszek nélkül! Válogass kedvedre a karácsonyi díszek hatalmas kínálatából! Karácsonyi díszek mindazoknak, akik szeretnék színesebbé varázsolni fenyőfájukat. 

A karácsonyi gömbökkel azonnal hamisítatlan ünnepi hangulatot csempészhetünk a lakásba, különösen ha fényfüzérrel kombináljuk. Ez a piros gömbökből álló készlet felhasználható fenyőfa vagy a lakás feldíszítéséhez, akár ajtódíszek és ikebanák dekorálásaként. A csillámporos minták az egyes díszeken gyönyörűen csillognak a természetes és a mesterséges megvilágításban is. A díszek ütésálló anyagból készültek, ezért a fenyőfa díszítésében a gyerkőcök is segíthetnek.

Jellemzői:

- gyönyörű készlet egy színárnyalatban

- csillámporos díszítés

- felülete: matt, fényes, homokozott effektus

- ütésálló

- 100 db a csomagban

- praktikus cipzárral ellátott csomagolás

 Termék paraméterei

Anyaga: műanyag

Szín: piros

Gömb átmérője: 6 cm


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek