Gyerekágy Traktor Farmer Inlea4Fun - Sárga | Gyerekágy | Inlea.hu - a játék webáruház

Gyerekágy Traktor Farmer Inlea4Fun - Sárga

A gyerekszoba elengedhetelen része a gyerekágy. Esténként minden kisfiú vidáman térne nyugovóra, ha egy ilyen fantasztikus traktor formájú gyerekágy várna rá. Melyik gyerek ne álmodna arról, hogy egyszer saját traktora legyen? Az ágy teljes kialakítása élethű traktorra emlékeztet. A traktor ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: Plastiko
Cikkszám: PLA-126-YL


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

A gyerekszoba elengedhetelen része a gyerekágy. Esténként minden kisfiú vidáman térne nyugovóra, ha egy ilyen fantasztikus traktor formájú gyerekágy várna rá. Melyik gyerek ne álmodna arról, hogy egyszer saját traktora legyen? Az ágy teljes kialakítása élethű traktorra emlékeztet. A traktor formájú gyerekágy kerekei kidomborodnak és LED lámpás fényszóróval van ellátva. Megunhatatlan, sok éven át varázsolja egyedivé a gyerekszobát. 

Anyaga kiváló minőségű  MDF és ABS-ből készűlt,nagy odafigyeléssel és szaktudással a valósághű formákért. Ellenálló, nem sérülékeny, könnyen tisztítható, az egészségre ártalmas anyagokat kis mértékben sem tartalmaz! A gyártó a változtatás jogát fenntartja apróbb módosításokra a képen láthatótól. Most ajándék matraccal szállítjuk!


Jellemzői:

- minőségi termék

- EU-ban gyártva

- ajándék matraccal

- LED világítás

- gyermekbarát alapanyagokból készültA szállítási időtartam eltérhet a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető. 

 Termék paraméterei

Mérete: 204 x 111 x 145 cm

Matrac mérete: 180 x 90 x 10 cm

Súly: 110 kg

Maximális terhelhetőség: 100 kg


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek