Gyerek fa szánkó BAYO - Classic | Szánkó | Inlea.hu - a játék webáruház

Gyerek fa szánkó BAYO - Classic

A szánkózás nyilvánvalóan a gyerekek legkedveltebb téli elfoglaltsága - már amikor éppen van hó. Jó hír azonban a szülők számára, hogy ezenfelül még az egészségre jótékony hatással bíró mozgásforma is. A dombra való felmászás már önmagában fejleszti a kicsik állóképességét, illetve a test különböző ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: BAYO
Cikkszám: CO-17364


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

szánkózás nyilvánvalóan a gyerekek legkedveltebb téli elfoglaltsága - már amikor éppen van hó. Jó hír azonban a szülők számára, hogy ezenfelül még az egészségre jótékony hatással bíró mozgásforma is. A dombra való felmászás már önmagában fejleszti a kicsik állóképességét, illetve a test különböző izmait is. Ezt azonban még tovább nehezíti a tapadó hó, ezáltal a kicsiknek még komolyabb erőkifejtésre van szükségük, ha fel szeretnének jutni a dombra, hogy újra lecsúszhassanak. 

Az Acra klasszikus fa szánkó ideális választás ehhez a remek szabadidős tevékenységhez. Fiúk-lányok egyaránt használhatják. A szánkó bőséges helyet biztosít egy gyermek számára. Minőségi fából készült, az ülés pedig szövött, vízhatlan anyagból van. Az alsó része acél alappal van ellátva. A kötél nem tartozék.


Jellemzői:

- alsó rész acél alap

- fából készült szerkezet

- ülőrész szövött vízhatlan anyag

- fiúk-lányok számára 

 Termék paraméterei

Mérete: kb. 113 x 30 cm

Ülőrész mérete: 72 x 31 cm

Teherbírás: 80 kgÍrjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek