Fóliasátor 3 x 3 m - 35 mm SHELTERLOGIC | Fóliasátrak és melegágyak | Inlea.hu - a játék webáruház
Kedves Vásárlónk!
Tájékoztatni szeretnénk Önt, hogy az kertaktiv.hu webáruház működtetését 2024. február 20-tól átveszi egy már több országban is jól működő és webshopokat üzemeltető AGA 24 s.r.o. vállalat.
Ez idő alatt előfordulhatnak működési avagy technikai fennakadások, rendelés teljesítési késedelmek. Igyekszünk az átállást gyorsan és gördülékenyen végrehajtani. Kérjük a szíves türelmüket és megértésüket.

Inlea webáruház

Fóliasátor 3 x 3 m - 35 mm SHELTERLOGIC

Minőségi fóliasátor / melegház az amerikai ShelterLogic cégtől. Ideális választás paradicsom, paprika és sok más zöldség termesztéséhez, vagy a termelési szezon meghosszabbításához, minden kertben megtalálja a helyét. A ShelterLogic cég az egyik legismertebb ponyva gyártók közé tartozik a világpiacon.A ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: SHELTERLOGIC
Cikkszám: LG1554


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.
Minőségi fóliasátor / melegház az amerikai ShelterLogic cégtől. Ideális választás paradicsom, paprika és sok más zöldség termesztéséhez, vagy a termelési szezon meghosszabbításához, minden kertben megtalálja a helyét. A ShelterLogic cég az egyik legismertebb ponyva gyártók közé tartozik a világpiacon.

A fóliasátort két fontos előny jellemzi:

1) Masszív szerkezet 35 mm átméretű acél csövekből készült. Az acél csövek felülete por bevonattal ellátott, ami anti korróziós védelmet biztosít. A masszív szerkezet (SHELTERLOCK® 3x STEEL STABILIZERS összekötő rendszer) nem hasonlítható össze az átlagos, extrémen olcsó termékekkel, amelyek túlterhelték a magyar piacot.

2) speciális, termesztéshez szolgáló 3 rétegű átlátszó fólia / PE fólia (155g/m2), amely optimális mennyiségű UV sugarat ereszt át, amely a zöldség termesztéséhez szükséges. A fólia szerkezete lehetővé teszi az egyenletes fényáteresztést a fóliasátor teljes területén, ugyanakkor hőszigetelő – a reggeli fagyoktól megvédi a palántákat, délben pedig megakadályozza a túlmelegedést. A fólia vízálló. A bejárati nyílás cipzár segítségével zárható. A hátsó, és az elülső részen található nyílások biztosítják a kényelmes szellőzést. A csomag tartalmazza a rögzítő csavarokat a hatékony rögzítéshez. 

Egyszerű összeszerelés, a fóliasátor összeszerelése kb. 2 órát vesz igénybe, a fóliasátor utóbbi kezelése egyszerű, két ember képes erre.

Jellemzői:
- külső méretek: szélesség 300 x hossz 300 x magasság 240 cm
- belépőnyílás méretei: szélesség 100 x magasság 190 cm
- polietilén fólia

A ShelterLogic ponyva – fólia élettartama

A fólia, háromrétegű, szövött polietilén (155/m2) felhasználásával készült. A ponyva felülete természetesen részben UV szűrő, mint két oldala ellátott UV filterrel, amely védi a ponyvát a fény csapadékkal szemben. A minőségi ponyva csökkenti az esetleges szakadás kockázatát. A ponyva szilárd és termikusan stabil. KÖZÉP EURÓPÁBAN a ponyva élettartama körülbelül 4 - 5 év, azonban lehet sokkal hosszabb, ugyanakkor sokkal rövidebb. Az élettartamát nagyban befolyásolják a külső hatások, mint mondjuk a fény csapadék (az intenzíven napsütött területen a ponyva élettartama rövidebb, mint a kevésbé napsütött területeken), időjárási viszonyok, (elsősorban a szél sebessége) légszennyezés (exhaláció, kiporzás, az eső sav tartalmaz adott területen). Az említett negatív külső hatások nagyban befolyásolják - rövidítik a polietilén ponyva élettartamát. Az élettartamhoz vonatkozó információk csak olyan esetben érvényesek, ha a ponyva rögzítése a szerkezetre a szerelési útmutató alapján történt.

Lapra szerelt kivitelben – 1 csomag – méretei 111 x 51 x 17,5 cm, tömeg cca 41,2 kg.

 Termék paraméterei

Kategória: Fóliasátor / melegház
Beépített terület: 9 m2
Külméret hossza: 3 m
Külméret szélesség: 3 m
Külméret magasság: 2,4 m
Ajtó: gördülő ponyva
Szerkezet anyaga: acél csövek – 35 mm átmérő
Ajtó magasság: 1,9 m
Ajtó szélesség: 1 m
Gyártó: SHELTERLOGIC
Szín: fehér
Tömeg: 42 kg

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek