Fóliasátor 1,8x1,2 m - 25 mm SHELTERLOGIC | Fóliasátrak és melegágyak | Inlea.hu - a játék webáruház

Fóliasátor 1,8x1,2 m - 25 mm SHELTERLOGIC

Minőségi fóliasátor / melegház az amerikai ShelterLogic cégtől. Ideális választás paradicsom, paprika és sok más zöldség termesztéséhez, vagy a termelési szezon meghosszabbításához, minden kertben megtalálja a helyét. A ShelterLogic cég az egyik legismertebb ponyva gyártók közé tartozik a világpiacon.A ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: SHELTERLOGIC
Cikkszám: LG1692


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.
Minőségi fóliasátor / melegház az amerikai ShelterLogic cégtől. Ideális választás paradicsom, paprika és sok más zöldség termesztéséhez, vagy a termelési szezon meghosszabbításához, minden kertben megtalálja a helyét. A ShelterLogic cég az egyik legismertebb ponyva gyártók közé tartozik a világpiacon.

A fóliasátort két fontos előny jellemzi:

1) Masszív szerkezet 25 mm átméretű acél csövekből készült. Az acél csövek felülete por bevonattal ellátott, ami anti korróziós védelmet biztosít. A masszív szerkezet (SHELTERLOCK® 3x STEEL STABILIZERS összekötő rendszer) nem hasonlítható össze az átlagos, extrémen olcsó termékekkel, amelyek túlterhelték a magyar piacot.

2) speciális, termesztéshez szolgáló 3 rétegű átlátszó fólia / PE fólia (155g/m2), amely optimális mennyiségű UV sugarat ereszt át, amely a zöldség termesztéséhez szükséges. A fólia szerkezete lehetővé teszi az egyenletes fényáteresztést a fóliasátor teljes területén, ugyanakkor hőszigetelő – a reggeli fagyoktól megvédi a palántákat, délben pedig megakadályozza a túlmelegedést. A fólia vízálló. A bejárati nyílás cipzár segítségével zárható. A hátsó, és az elülső részen található nyílások biztosítják a kényelmes szellőzést. A csomag tartalmazza a rögzítő csavarokat a hatékony rögzítéshez. 

Egyszerű összeszerelés, a fóliasátor összeszerelése kb. 2 órát vesz igénybe, a fóliasátor utóbbi kezelése egyszerű, két ember képes erre.

Jellemzői:
- külső méretek: szélesség 180 x hossz 120 x magasság 183 cm
- belépőnyílás méretei: szélesség 102 x magasság 157 cm
- polietilén fólia

A ShelterLogic ponyva – fólia élettartama

A fólia, háromrétegű, szövött polietilén (155/m2) felhasználásával készült. A ponyva felülete természetesen részben UV szűrő, mint két oldala ellátott UV filterrel, amely védi a ponyvát a fény csapadékkal szemben. A minőségi ponyva csökkenti az esetleges szakadás kockázatát. A ponyva szilárd és termikusan stabil. KÖZÉP EURÓPÁBAN a ponyva élettartama körülbelül 4 - 5 év, azonban lehet sokkal hosszabb, ugyanakkor sokkal rövidebb. Az élettartamát nagyban befolyásolják a külső hatások, mint mondjuk a fény csapadék (az intenzíven napsütött területen a ponyva élettartama rövidebb, mint a kevésbé napsütött területeken), időjárási viszonyok, (elsősorban a szél sebessége) légszennyezés (exhaláció, kiporzás, az eső sav tartalmaz adott területen). Az említett negatív külső hatások nagyban befolyásolják - rövidítik a polietilén ponyva élettartamát. Az élettartamhoz vonatkozó információk csak olyan esetben érvényesek, ha a ponyva rögzítése a szerkezetre a szerelési útmutató alapján történt.

Lapra szerelt kivitelben – 1 csomag – méretei 130 x 25 x 16 cm, tömeg cca 14 kg.

 Termék paraméterei

Kategória: Fóliasátor / melegház
Beépített terület: 2,16 m2
Külméret hossza: 1,2 m
Külméret szélesség: 1,8 m
Külméret magasság: 1,83 m
Ajtó: gördülő ponyva
Szerkezet anyaga: acél csövek – 25 mm átmérő
Ajtó magasság: 1,57 m
Ajtó szélesség: 1,02 m
Gyártó: SHELTERLOGIC
Szín: fehér
Tömeg: 14 kg

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek