Finn szauna beltéri Karibu HOLZTECHNIK SIIRIN 71376 | Inlea.hu - a játék webáruház

Finn szauna beltéri Karibu HOLZTECHNIK SIIRIN 71376

Ezt a finn szauna modellt egy ház vagy lakás edzett belső tereire tervezték. Gyártója, a németországi brémeni KARIBU HOLZTECHNIK cég, sikeresen folytatta évszázados skandináv szauna hagyományát, miközben beépítette a mai modern technológiát. Ez a kisebb finn szauna legfeljebb két ember számára kényelmes. ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: KARIBU HOLZTECHNIK
Cikkszám: LG1913


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

Ezt a finn szauna modellt egy ház vagy lakás edzett belső tereire tervezték. Gyártója, a németországi brémeni KARIBU HOLZTECHNIK cég, sikeresen folytatta évszázados skandináv szauna hagyományát, miközben beépítette a mai modern technológiát. Ez a kisebb finn szauna legfeljebb két ember számára kényelmes. Sarokajtókkal együtt a mérete 196 x 170cm. A szauna tetőkeretes és LED-es világítást nem tartamazza. A szauna teljes egészében északi fenyőfából készül. A fa Európa távoli északi részéről származik, és kémiailag teljesen kezeletlen. Ennek eredményeként mentes minden ismert problematikus anyagtól, amelyek a szaunázás során a fából szabadulhatnak fel. Ez a fedett szauna kivételes hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A szauna falai egy speciálisan polírozott lemezekből belső és külső rétegéből állnak, amelyek között 42 mm vastag ásványgyapot hőszigetelés található. A teljes falvastagság tehát 68 mm. Az üvegajtók 8 mm vastag füstbarna biztonsági üvegből készülnek. Ajtó távolsága 64 x 173 cm. Az ajtó balra vagy jobbra felszerelhető. Ajtó fogantyú KARIBU kivitelben. A szaunának nincs saját padlózata, és kizárólag megfelelő padlóval ellátott, szakszerűen csempézett helyiségben kell elhelyezni.

Ehhez a szauna modellhez energiatakarékos 3,6 kW, 9 kW teljesítményű elektromos kemence vásárolható.

Felszerelés és kiegészítők:

A szokásos csomag tartalma 2x aspen fapad (1x szélesség 57 cm + 1x szélesség 27 cm, legfeljebb 250 kg) és a sütő fa védőkerete.

Szauna vásárlás előtt:

A szauna vásárlása előtt javasoljuk ellenőrizni a lakás tulajdonosának hozzájárulását. Ezután meg kell tudni, hogy milyen lehetőségek vannak a szauna kályhák csatlakoztatására, azaz. hogy van-e 400 V a lakásban, és van-e minimum 16 A a biztosítékban.

A szállítási időtartam eltérhet a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető. 

 Termék paraméterei

Gyártó: KARIBU HOLZTECHNIK 

Kategória: beltéri

Anyagészaki fenyő

Szauna fal vastagsága: 68 mm

Szigetelés: 42 mm

Ajtó: biztonsági üveg

Súly: 300 kg

Szélesség -külső: 1,96 m

Mélység: 1,70 m

Magasság: 1,98 m


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek