Fészekhinta csónak SPARTAN Boat 140x70 cm - kék | Gyerek hinta | Inlea.hu - a játék webáruház
Kedves Vásárlónk!
Tájékoztatni szeretnénk Önt, hogy az kertaktiv.hu webáruház működtetését 2024. február 20-tól átveszi egy már több országban is jól működő és webshopokat üzemeltető AGA 24 s.r.o. vállalat.
Ez idő alatt előfordulhatnak működési avagy technikai fennakadások, rendelés teljesítési késedelmek. Igyekszünk az átállást gyorsan és gördülékenyen végrehajtani. Kérjük a szíves türelmüket és megértésüket.

Inlea webáruház

Fészekhinta csónak SPARTAN Boat 140x70 cm - kék

Minden gyerkőc szeret hintázni, a kertben ideális játék lehet nekik. Biztonságos szórakozást nyújthat az udvaron gyermekeinknek és barátaiknak. A hintázás nélkülözhetetlen szerepet tölt be a megfelelő egyensúlyérzék, a térérzékelés, a ritmusérzék, a mozgáskoordináció és ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: Spartan
Cikkszám: S1325


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

Minden gyerkőc szeret hintázni, a kertben ideális játék lehet nekik. Biztonságos szórakozást nyújthat az udvaron gyermekeinknek és barátaiknak. A hintázás nélkülözhetetlen szerepet tölt be a megfelelő egyensúlyérzék, a térérzékelés, a ritmusérzék, a mozgáskoordináció és a finommotorikus mozgások kialakulásában. A gyermekek egészen az iskoláskorig ösztönösen igénylik a hintázó mozgást, és ezzel, ha nem is tudatosan, de tulajdonképpen ezeket a képességeiket fejlesztik. 

Ez a minőségi műanyagból készült Spartan csónakhinta ideális választás a kertbe, ill. bel és kültérre egyaránt megfelel. Ülőfelülete vízlepergető anyagból készült, kényelmes ülésselállítható hosszúságú fekete színű PP kötéllel van ellátva. A hintán egyszerre kb. 1-2 gyermek hintázhat. A hinta rögzítéséhez a rúdon átmenő hintacsuklót ajánljuk.

Jellemzői:

- minőségi acél konstrukció

- stabil szerkezet

- a kötél hossza állítható

- megfelel az európai normáknak EN-71-1,2, 38

 Termék paraméterei

Mérete: 140 x 70 cm

Anyaga: műanyag

Ajánlott korosztály: 3+

Maximális terhelhetőség: 150 kg

Csomag súlya: 5 kg


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek