Farizom erősítő elektrostimulátor ELECTRO BF Hip | Fitness és erősítőgépek | Inlea.hu - a játék webáruház

Farizom erősítő elektrostimulátor ELECTRO BF Hip

Az Electro BF HIP farizom erősítő elektrostimulátor a tökéletes fenék létrehozásának egyik módja. Forradalminak számít az izomformálásban. Fő rendeltetése a farizom építése és erősítése. Tökéltes kiegészítője a klasszikus edzésnek. Segít növelni az izomerőt és az állóképsséget. Ez a készülék az elektromos ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: INNE
Cikkszám: 17-22-273


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

Az Electro BF HIP farizom erősítő elektrostimulátor a tökéletes fenék létrehozásának egyik módja. Forradalminak számít az izomformálásban. Fő rendeltetése a farizom építése és erősítése. Tökéltes kiegészítője a klasszikus edzésnek. Segít növelni az izomerőt és az állóképsséget. 

Ez a készülék az elektromos izomstimuláció (EMS) elvén működik, amelyet évtizedek óta használnak a sportgyógyászati és rehabilitációs központokban. Ezek a hullámok hasznosak az izomrostok regenerációjában és relaxációjában.

A készülék 1 üzemmóddal és 15 intenzitásszinttel rendelkezik, amelynek köszönhetően mindenki megtalálhatja az edzésének megfelelőt. Használható általános edzés közben vagy mindennapi tevékenységek során is. 

Napi 20 perc használattal további erőfeszítések nélkül érheti el a végső hatást. Ennek a forradalmian új, kicsi készüléknek köszönhetően jelentősen javíthat az edzés hatékonyságán. Időt és pénzt takarít meg, és balesetmentes edzést biztosít. Ezen felül erősíti az izmait, javítja az állapotát, felesleges zsírszövetet éget és és magasabb szintre állítja az anyagcserét. Az ELECTRO BF ideális minden életkorú és szintű személy számára.


Jellemzői :

-farizom erősítő elektrostimulátor

-1 üzemmód 15 intenzitászsint


A csomag tartalma:

- 1x főegység

- 1x vezérlőegység

- útmutató

 Termék paraméterei

Tápellátás : CR2032 elem

Ajánlott környezeti hőmérséklet használat közben: 15 - 35 fok

Méretek:

-   főegység: 260 x 100 mmÍrjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek