VENTO oszlop ventilátor 117 cm 45W - fekete | Hűtés-fűtés-légtisztítás | Inlea.hu - a játék webáruház

VENTO oszlop ventilátor 117 cm 45W - fekete

A forró nyári napokon mindenki egy kis levegő mozgásra vágyik. Az álló ventilátorok enyhülést hozhatnak a nyári kánikulában. A VENTO oszlop ventilátor ideális az otthonába, az itodába vagy más helységbe.Az oszlopventilátor 117 cm magas, és stabil alapja van annak biztosítására, hogy az ne ... Teljes leírás
Sajnálatos módon jelenleg ez a termék nem elérthető.
Gyártó: VENTO
Cikkszám: LE3844


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen vagy a 06 21 2000 310 telefonszámon

A forró nyári napokon mindenki egy kis levegő mozgásra vágyik. Az álló ventilátorok enyhülést hozhatnak a nyári kánikulában. A VENTO oszlop ventilátor ideális az otthonába, az itodába vagy más helységbe.

Az oszlopventilátor 117 cm magas, és stabil alapja van annak biztosítására, hogy az ne dőljön el. Formájának és magasságának köszönhetően nagyon kompakt és mindenhol elfér. Tehát a ház bármely helyiségében, az irodában vagy kis lakóházban használhatja. Nagyon vonzó fekete kialakítása bármilyen belső térhez illeszkedik. 

A fekete oszlopventilátor távirányítóval rendelkezik, amely lehetővé teszi az üzemmód és a funkció kiválasztását anélkül, hogy az eszközhöz kellene megközelítenie. Ez a megoldás jelentősen növeli a használat kényelmét. A nagy toronyventilátor LED kijelzővel és időzítővel van felszerelve, egy órás lépéssel, amely lehetővé teszi a ventilátor kikapcsolását 12 órán át. A tárgy függőleges szerkezetének a belsejében több, egymás fölött elrendezett rotor van, amelyek tengelyük körül forognak.

A fekete Vento 45W toronyventilátor 3 programja:

- normál üzemmód: állandó levegőmozgás

- természetes üzemmód: kivételesen kellemes, természetesen frissítő levegőáramlás változatos szellőzést produkál

- alvó üzemmód: enyhe körbefutó széllökés, amely megakadályozza a megfázást. Ez a program néma üzemmódban működik, ilyenkor a LED kijelző ki van kapcsolva.


Tulajdonságai:

- 3 üzemmód közül választható

- távirányítóval ellátva

- LED kijezlővel felszerelve

- nagy biztonság és stabilitás

- modern design, csendes működés

 Termék paraméterei

Fajta: oszlop

Tápegység: 230V / 50Hz

Motorteljesítmény: 45W

Akkumulátor: CR2025

Zajszint: ≤64dB

Rezgés: vízszintes 70 fok,

Ház: ABS műanyag + akrilüveg

Nettó tömeg: 3,34 kg

Csomagolási mérete: 20,5 cm x 19,5 cm x 121 cm

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek