Elektromos rollerek

Elektromos rollerek

Az elektromos roller egy új szintre emeli a közlekedés fogalmát. Már nem csak a gyerekek játékszere, hanem a felnőttek egyik kedvelt közlekedési eszköze is. Az elektromos roller egyszerűen kezelhető és segítségével gyorsabban eljuthatsz a célodhoz. Gyere és válogass a széles kínálatunkból.

Gördeszka SPARTAN Circle Star - Daily A gördeszkázás újra divatos lett napjainkban. Az egyik legelterjedtebb extrémsport, m..

5 900 Ft

Badminton szett TALBOT TORRO Magic Night LED A tollaslabda nagyszerű sportolási lehetőség az egész család számára. Számos előnye&n..

9 160 Ft 11 100 Ft

Ping-pong asztal SCHILDKROT Midi XL Az asztalitenisz egy izgalmas sport és szórakoztató időtöltés. Az asztalitenisz&..

59 900 Ft

Elektromos pumpa/kompresszor paddleboardokhoz és airtrackekhez MASTER 230 V A Paddleboardozás, avagy az álló evezés manapság nagyon népszerű sportolási tevékenys..

12 600 Ft

Inlea4Fun ergonomikus szánkó MAJA - Rózsaszín A szánkózás nyilvánvalóan a gyerekek legkedveltebb téli elfoglaltsága - már amikor éppen v..

2 740 Ft 3 500 Ft

Sátor 4 személyes KING CAMP Roma 4 A sátoros nyaralások újra népszerűek, tehát sátorozni jó!A KING CAMP Roma 4 sáto..

149 900 Ft

Gördeszka SPARTAN Ground Control - Dragon A gördeszkázás újra divatos lett napjainkban. Az egyik legelterjedtebb extrémsport, m..

7 300 Ft

KING CAMP Compass árnyékoló sátor - szürke A sátoros nyaralások újra népszerűek, tehát sátorozni jó!A KING CAMP Compass sát..

52 900 Ft

Ugrálókötél Aga 280 cm Rendkívül könnyű és nagyon gyors gumikötél az Aga cégtől. Ideális minden típusú kardio edzéshez, har..

900 Ft

Kültéri ping pong asztal SPONETA S3-46e Az asztalitenisz egy izgalmas sport és szórakoztató időtöltés. Az asztalitenisz&..

159 900 Ft


Az Ön kosara üres!