Relax zsák - Lazy Bag

Relax zsák - Lazy Bag

A Lazy Bag relax zsák egyszerűen és gyorsan felfújható. Csak vegye ki a zsákot, tartsa széllel szemben, pár kézfordítás a szél irányába úgy, hogy hirtelen megteljen levegővel és már kész is. Helytakarékos, így bárhova vihető, használható kertbe, fesztiválokra, kirándulásokra, és bármilyen kinti rendezvényekre, de akár beltérben is jó szolgálatot nyújthat.

ARROW kerti házikó alapzat 1012 A kerti házhoz hozzávásárolható alapszerkezet, mely stabilizálja az egész házat...

39 500 Ft

Tresko PNDKE36 zöld-virágos A Tresko piknik takaró praktikus,sokoldalúan felhasználható.Hasznát tudja venni egy c..

7 400 Ft

AGA EXCLUSIV Bony 300 cm függő napernyő - Világos zöld Az Aga Exclusiv BONY napernyő, fémszerkezettel, tökéletes választás úszómedence ..

23 900 Ft

Aga CYGNUS rattan kertibútor szett A CYGNUS Kerti Bútor szettet egy asztal és két fotel típusú szék alkotja. Ez a b..

64 400 Ft

Aga SIESTA MC372171GG napozóágy - Sárgászöld Linder Exclusive SIESTA összecsukható kerti napozóágy szilárd acél konstrukciójá..

9 600 Ft

LOAP Hawaii Chair kemping szék - Sötétkék Összecsukható kemping szék karfával ellátva, nem csak horgászoknak. Tökéletes kiegész..

5 900 Ft

Kynast Egyszerhasználatos grillsütő Felejtsd el a nagy és összetett grillsütők használatát. Ha gyors és biztonságos grillre vágyik, akko..

1 200 Ft

Aga oldalfal ajtóval POP UP 2x2 m - Zöld Az első különálló fal (oldalfal) zárható résszel tépőzárral kapcsolódik a szerke..

5 100 Ft

AGA Háromszög alakú árnyékoló, napvitorla 5 x 5 x 5 m - Bézs Az AGA háromszög alakú árnyékoló, napvitorla egy modern alternatívája a kerti na..

9 100 Ft

VITAVIA URANUS üvegház 11500 PC 4 mm - Ezüst Az URANUS sorozat üvegházait PREMIUM kategóriába sorolják - az üvegházat az Egyesült Királ..

359 900 Ft


Az Ön kosara üres!